Αποχωρεί απο την προεδρια του Ηράκλειο ο Μ.Λουκαδάκης

Το μπάσκετ της Κρήτης γίνεται φτωχότερο!!!!!Ο επί τριετίας πρόεδρος της ομάδας του Ηράκλειο κ.κ Μανώλης Λουκαδάκης εγκαταλείπει  τον προεδρικό θώκο του “Ηράκλειο ΟΑΑ" αποχωρεί αφού δεν θα δηλώσει ξανά υποψηφιότητα (λήγει την Παρασκευή η προθεσμία) για τις εκλογές που θα γίνουν 14 Ιουνίου και αν δεν υπάρξει απαρτία στις 21 Ιουνίου.   

 Πηγή Φώτο:"Εφ.Πατρίς"
-Αναμφισβήτητα πρόκειται μια απώλεια ολκής για το Κρητικό μπάσκετ αφού ο απερχόμενος πρόεδρος αποτελούσε "σημείο αναφοράς "όσον αφορά  τη ορθή διαχείριση ηγεσίας ενός συλλόγου.Ο Μ.Λουκαδάκης χωρίς "φανφάρες και τυμπανοκρουσίες",εργαζόταν μεθοδικά ,ορθολογιστικά και πάνω απ όλα χωρίς να επιδιώκει  προσωπικά οφέλη.Ότι έκανε το έκανε για την αγάπη του προς το Ηράκλειο Ο.Α.Α και το μπάσκετ.Στο διάστημα της προεδρίας του το Ηράκλειο ευτύχησε να δει  την άνοδό του Ηράκλειο από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ στην Γ΄Εθνική και την πολύ καλή πορεία της ομάδας του σε αυτή την κατηγορία ,χάνοντας μάλιστα στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Β΄Εθνική.Ο κ.κ Λουκαδάκης έχει ήδη  ενημερώσει τα μέλη της Διοίκησης ενώ μαζί του αποχωρούν και οι στενοί συνεργάτες του Γιώργος Βασίλας και Γιάννης Σπυριδάκης.

Στις δηλώσεις του προς την "Εφ.Πατρίς" ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε:   
Έμεινα στο σύλλογο 6,5 χρόνια ως πρόεδρος και πρέπει πλέον να μπουν στη διοίκηση νέοι άνθρωποι και να προσφέρουν κι εκείνοι. Να έχουν όρεξη να δουλέψουν στον ιστορικό σύλλογο”, μας τόνισε χθες ο κ. Λουκαδάκης ο οποίος για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τον όμιλο το 1998, το 2000 έγινε αντιπρόεδρος και το 2004 ανέλαβε την προεδρία του “Ηράκλειο” ΟΑΑ.
 
Η θητεία (3 έτη) του Δ.Σ. έληξε τον Δεκέμβριο όμως προκηρύχθηκαν τώρα οι εκλογές για να οργανωθούν με τον καλύτερο τρόπο τα τμήματα. “Δεν προκηρύξαμε Δεκέμβριο τις εκλογές αλλά τώρα προκειμένου να σχεδιαστεί το μέλλον των τμημάτων του ομίλου καλύτερα εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Θέλω με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου για τη στήριξή τους και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι βάλαμε και εμείς ως διοίκηση ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του ομίλου”, κατέληξε ο πρόεδρος του ομίλου.

Ρυακιωτάκης ο νέος πρόεδρος;
Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει υποβάλει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή.Πληροφορίες αναφέρουν ότι  υποψήφιος για νέος πρόεδρος αναμένεται να είναι ο Παντελής Ρυακιωτάκης.
Στο νέα Δ.Σ. αναμένεται να μπουν οι κ. Ρομπογιαννάκης, Φασουλάκης.

Η ανακοίνωση των εκλογών αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών την Δευτέρα 14-6-2010 και ώρα 6 στις εγκαταστάσεις του ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Eκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2. Μετάταξη παρέδρων μελών σε τακτικά

3. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός, από 28/5/2008, του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή αυτού.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 21-6-2010, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή λήγει την 18.00 της Παρασκευής 11-6-2010 και πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα Γραφεία του ομίλου, (σχετική έντυπη αίτηση δίδεται από τη Γραμματεία του ομίλου)”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.