Εργοτέλης:Ξεκινά ο αγωνιστικός σχεδιασμός

Αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΚ ,δηλαδή ο Εγοτέλης.Οι "κιτρινόμαυροι"   δεν είχαν στο μυαλό τους μόνο στο μέλλον της ανδρικής ομάδας αλλά και των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου που έδιναν τις δικές τους μάχες στους τελικούς των κατηγοριών – νέοι άνδρες και παμπαίδες. Έτσι, μετά και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στον Εργοτέλη ετοιμάζονται για μια εβδομάδα εξελίξεων από την άλλη εβδομάδα και μετά .
   
-Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της επιτροπής μπάσκετ είναι να ενισχυθεί από άτομα που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια του Εργοτέλη που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες παρών στην συνάντηση θα είναι και ο Γιώργος Μακράκης όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας ενώ ο τεχνικός του Εργοτέλη θα παραδώσει και την έκθεση του σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα εν όψει του νέου πρωταθλήματος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.