Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ-Ο τίτλος στην ΕΣΚΑΝΑ

Επιτυχία της ΕΚΑΣΚ-Για πρώτη φορά   4η θέση   !!!!!
Με νικητή την ΕΣΚΑΝΑ ολοκληρώθηκε στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων και Τοπικών επιτροπών που διοργανώθηκε από την ΕΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Χερσονήσου και την ΕΚΑΣΚ.


Τα εύσημα ανήκουν και στην Ένωση της Κρήτης αφού εκτός από οργανωτική επιτυχία  είχε και αγωνιστική κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την 4η θέση .
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής είναι:

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΚΑ 44
ΕKAΣΘ 64

Δεκάλεπτα: 8-13, 21-36, 25-50, 44-64
Διαιτητές: Μακρής - Φλίγκος
ΕΣΚΑ  (Λιμνιάτης - Γούναρης): Παπαδιονυσίου 5 (1), Πιτταράς 2, Κεφάλας Κ. 2, Ταμπιζίβας 2, Κεφάλας Ανδρ. 6, Μπέμπης 6 (1)  , Γκούτλας 9 (1), Θεοδώρου 3, Γιανναράς 3, Σταθόπουλος  6 (1).
ΕΚΑΣΘ (Ξανθόπουλος - Καρδομάτης): Γιαννάκης  4, Πηλίτσης 5, Τσιόγκας 2,  Σταματέλος  2, Πουλιανίτης  14 (2),  Συρόπουλος 6 ,  Νικολάου 6,  Λιάπης 13 (3), Φλιάτης, Βενετόπουλος, Τσαπουρνάς 5, Καναράς 7.

ΕΚΑΣΚ 57
ΕΣΚΑΗ 60

   
Δεκάλεπτα : 17-10, 33-28, 45-45, 57-60
Διαιτητές : Μαρνελάκης - Μπανασάκης
ΕΚΑΣΚ (Κόκκινος): Σκάνδαλος 27, Ζαϊμης  1, Σταράκης, Φραγκιαδάκης Μιχ. 6, Δουλγεράκης  6 (2), Κατρατζής 4, Χολέβας 5, Γιάνναρης 1, Χατζηωαννίδης, Φραγκιαδάκης Μαν., Κρουσταλάκης  2, Παπαδούλης 5.
ΕΣΚΑΗ (Σαβόπουλος - Λουκόπουλος): Παπαδημητρίου 7 (1), Μασούρας, Τουλάτος 8, Παπανικολόπουλος  2, Θεοδωρίτσης  9, Παρίσης  4, Μανέκας  16 (1), Κανελόπουλος, Σταϊκος 2, Παλαιοθοδωρος 6, Χριστοφιλόπουλος 4, Ζαχαράκης 2.

ΕΣΚΑΝΑ 54
ΕΚΑΣΑΜΑΘ 32

Δεκάλεπτα: 14-9, 34-13, 52-23, 54-32
ΕΣΚΑΝΑ (Ράμμος - Λαρόζας): Ραζής 5, Σπυριδωνίδης 5, Κοσμίδης, Σταμάτης 3, Μιχαλούτσος 3 (1),  Αθηνιώτης 3 (1), Πανταζής 6, Οικονομόπουλος 8, Κανταράκιας 8, Πεταλάς 10, Κελεπούρης 3, Ζέρβας.
ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Σαμαράς): Γρηγοράκης, Πελτέκης 2, Σαββόγλου, Γαϊτανίδης 2, Παπαδάκης 4, Χορτομάρης 7 (1), Γκέλιος 9, Μπαναβάκης, Γκιουζέλης 3 (1), Αθανάς 3 (1), Κωνσταντάρας, Κύρου 2.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΣΚΑΝΑ         (4- 1)  9
2. ΕΚΑΣΘ            (4-1)  9
3. ΕΣΚΑ               (3-2) 8
4. ΕΚΑΣΚ             (2-3 ) 7
5. ΕΚΑΣΑΜΑΘ     (1-4) 6
6. ΕΣΚΑΗ             (1-4 ) 6 


MVP των Αγώνων : Πετάλας Ραφαήλ (ΕΣΚΑΝΑ)

Καλύτερη Πεντάδα Λιάπης ΜιχάληςΚΑΣΘ) , Γιανναράς Ηλίας (ΕΣΚΑ) , Γκέλιος Σωκράτης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) , Πετάλας Ραφαήλ (ΕΣΚΑΝΑ), Θεοδώρου Ηλίας (ΕΣΚΑ)

Η τελετή λήξης των αγώνων
    
Μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης. Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου και εκεί η ΕΟΚ ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιώργο Δανελάκη για την σημαντική συνεισφορά του στην διεξαγωγή των αγώνων. Στην συνέχεια είχαμε χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ Γιώργο Χαλαμπαλάκη, τον β΄ αντιπρόεδρο της ΕΟΚ Μιχάλη Βιντζηλαίο, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη και τον υπεύθυνο τεχνικό του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Κώστα Πολίτη. Ο τελευταίος έκανε και την απονομή στον πολυτιμότερο παίκτη των αγώνων που ήταν ο Ραφαήλ Πεταλάς της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν και οι Μιχάλης Λιάπης της ΕΚΑΣΘ, Ηλίας Γιανναράς της ΕΣΚΑ, Σωκράτης Γκέλιος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και Ηλίας Θεοδώρου της ΕΣΚΑ. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Γιώργος Χαλαμπαλάκης. Στην έκτη ΕΣΚΑΗ τα αναμνηστικά παρέδωσε ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προποητών Κρήτης. Στην πέμπτη ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης Μιχάλης Μαχαιριανάκης, στην ΕΚΑΣΚ το μέλος του ΔΣ της Σταύρος Λυριντζάκης, στην τρίτη ΕΣΚΑ το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ Ματθαίος Σταθάκης, στην δεύτερη ΕΚΑΣΘ ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Γιάνης Λεβέντης και στην πρώτη ΕΣΚΑΝΑ ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος. Το κύπελλο παρέδωσε το μέλος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μαστοράκης.

 *Σημαντική ήταν η συνεισφορά στην διεξαγωγή των αγώνων του μέλους του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ και διαχειριστή της ιστοσελίδας www.kretaworldbasket.gr  Σταύρου Λυριντζάκη. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, προέβαλε σε ζωντανή μετάδοση και τους 15 αγώνες της διοργάνωσης.Παράλληλα εκτός από το 'Κρητικό Μπάσκετ" (σαν χορηγός εποικοινωνίας της ΕΚΑΣΚ)στους αγώνες βρισκόταν και τα μπλόγκ "Μπάσκετ μικρών" καθώς και το grbasket με τον Bαγγέλη Πουλιανίτη να βιντεοσκοπεί όλους τους αγώνες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.