A2:Αδιάφορο το φινάλε για τις Κρητικές ομάδες


Ολοκληρώνεται  το απόγευμα ο μαραθώνιος της Α2,με τους εκπροσώπους των κρητικών  ομάδων ,να παρουσιάζονται αδιάφορες ,ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά,αφού πέντε ομάδες παλεύουν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στην Β’ Εθνική μαζί με ΟΦΗ και Αιγάλεω.    
Αναλυτικά:







ΟΦΗ ολοκληρώνει την πορεία του για πρώτη φορά στην Α2,υποδεχόμενος στο ΒΑΚ το Παγκράτι.Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση, που ενδέχεται να αποδειχθεί… χρυσοφόρα.Οι ασπρόμαυροι βιάζονται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους κι από εκεί και πέρα, μέχρι την Δευτέρα οι περισσότεροι παίκτες του ,θα έχουν σκορπίσει στους....πέντε ανέμους.Οι Κρητικοί σκέφτονται τα μελλοντικά τους σχέδια,που έχουν πολλά σενάρια ,θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με θετικό αποτέλεσμα.
-Στο Ρέθυμνο έπεσε  ο κλήρος να  παραστεί στην γιορτή του Ηρακλή για την άνοδό του στην Α1 ,....σφυρίζοντας αδιάφορα ,αφού στόχοι δεν υπήρχαν εδώ και καιρό.Το μυαλό των παικτών του Σταύρου Μυκωνιάτη ,βρίσκεται στις... διακοπές. 
Στα υπόλοιπα:
Ερμής Λαγκαδά που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Πέραμα, που επίσης δεν έχει εξασφαλιστεί γιατί αλλιώς πέφτει. Την τύχη στα χέρια τους κρατάνε οι Ικαροι Σερρών που αν κερδίσουν στην έδρα τους την αδιάφορη Ξάνθη παραμένουν ενώ αντίθετα σε δυσχερή θέση είναι ο Αμύντας, που αν ηττηθεί στην Καλλιθέα από τον πρωταθλητή Ικαρο/Εσπερο, μπορεί να ελπίζει μόνο σε ήττα του Λαγκαδά ή των Ικάρων για να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Α2. Το Πέραμα αν χάσει στη Θεσσαλονίκη θέλει ήττα του Αμύντα ή των Ικάρων Σερρών ενώ ένα ακραίο σενάριο στέλνει και τη Νήαρ Ηστ στην Β’ Εθνική. Ποιο είναι αυτό; Να χάσει στην Καισαριανή από την Ολυμπιάδα, και να κερδίσουν ο Λαγκαδάς το Πέραμα, ο Αμύντας τον Ικαρο/Εσπερο και οι Ικαροι Σερρών την Ξάνθη.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/5):

Ικαρος Εσπερος – Αμύντας

Ερμής Λ. – Πέραμα

Ικαροι Σ. – Ξάνθη

Νήαρ Ηστ - Ολυμπιάδα Π.

Ηρακλής – Ρέθυμνο

Δάφνη – Αιγάλεω

Αρκαδικός – ΚΑΟΔ

Παγκράτι - Αιγάλεω.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.