3ο basketball camp στον Άγιο Νικόλαο

Η ομάδα μπάσκετ του Αγίου Νικολάου ανακοινώνει, με μεγάλη χαρά, την έναρξη των εγγραφών για το τρίτο basketball camp που θα διεξαχθεί στον Άγιο  Νικόλαο από 21-27 Ιουνίου.

-Έχουμε  ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και φέτος μιας και κάθε χρόνο προσπαθούμε  να κάνουμε το γεγονός περισσότερο ενδιαφέρον και χρήσιμο για τα παιδιά που αγαπούν  τον αθλητισμό .Η καινοτομία  φέτος είναι ότι το  camp χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρωινό  basketball camp  στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο του  ΤΕΙ στα Λακώνια και το απογευματινό  camp φυσικής κατάστασης που θα πραγματοποιείται στο εθνικό στάδιο Αγίου Νικολάου.Τα παιδιά βέβαια θα χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία τους σε ομάδες όπου θα  διδάσκονται τα αντικείμενα που έχουμε σχεδιάσει και είναι κατάλληλα  για αυτά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε όμορφα και φέτος όπως κάθε χρόνο. .σας περιμένουμε!!! 

 Οι προπονητές του EUROPLAN AOAN

Πηγή:agnikolaosbasketball.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.