Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης ευχαριστεί τον ΔΑΟΡ

Με αφορμή την ολοκλήρωση του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ,
που διοργανώσατε πρόσφατα, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τις προσπάθειες που καταβάλατε τόσο εσείς προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες σας, οι οποίες απέδωσαν ένα ομολογουμένως εξαιρετικό αποτέλεσμα. Απ’ την πλευρά μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου θεσμού, τόσο με την οργάνωση των ορισμών διαιτησίας, όσο και με τη δημοσίευση σε ιστοχώρους με παγκρήτια εμβέλεια.
Επίσης, σαν αντιδήμαρχος κι αντιπρόσωπος του Δήμου Ρεθύμνου θα παρακαλούσαμε να διαβιβάσετε στους αρμοδίους τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του “24ου πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης νεανίδων” που πραγματοποιήθηκε στην πόλη σας. Όλοι οι διαιτητές που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που τους παρείχατε κι επιθυμούν να σας το μεταφέρουν μέσω της παρούσας επιστολής.
Οι προσπάθειες σας αυτές θα πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση προς όλους όσους ασχολούνται με τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων.
Σας ευχαριστούμε και πάλι κι ευελπιστούμε ότι, στο μέλλον θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε ξανά μαζί.
   ΟΔΚΕ

 Tο Σεμινάριο Επιλογής (Προστάζ) Διαιτητών 2010 θα γίνει  στην Ροδινή (Δήμος Ρίου Πατρών) τις ημερομηνίες 28-29-30 Μαΐου 2010 (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).

Α) Τεστ φυσικής κατάστασης (σύμφωνα με την FIBA)         

Β)  Γραπτές εξετάσεις

Γ) Πρακτικές εξετάσεις (Διεύθυνση αγώνα)

Μόνον όσοι περάσουν επιτυχώς το τεστ φυσικής κατάστασης και τις γραπτές εξετάσεις θα υποβληθούν στις πρακτικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι προτεινόμενοι Διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ θα υποβληθούν στις ως άνω εξετάσεις για την τελική επιλογή  και εκπροσώπηση στα Προστάζ.


Ο  ΔΑΟΡ  ευχαριστεί

Ο ΔΑΟΡ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κάτωθι για την σημαντική συνεισφορά τους στην άρτια και πετυχημένη διεξαγωγή της Ημερίδας που διεξήχθη το Σάββατο 17 Απριλίου και του 3ου Λαϊκού Γύρου της Πόλης του Ρεθύμνου που διεξήχθη την Κυριακή 18 Απριλίου:


-Την Τροχαία Ρεθύμνου

-Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου

-Τη Δημοτική Αστυνομία

-Το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου

-Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Ρεθύμνου


-Τους Εθελοντές Γυμναστές και πολίτες

-Τους Εργαζόμενους στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

-Τους Εργαζόμενους στο Σπίτι του Πολιτισμού

-Τη χορηγό εταιρία Ιατρονοσηλευτική Κρήτης

-Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου

-Την εταιρία ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΑΤΕ 

-Το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή
 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.