Φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ _Ηράκλειο στο ΒΑΚ

Φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο έδωσε  ο ΟΦΗ την Παρασκευή στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Αμύντα.

Η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Α2 και της Γ΄ Εθνικής πάνε μια εβδομάδα μετά λόγω της αργίας του Σαββάτου και αυτό το γεγονός αποδείχθηκε μια καλή αφορμή για τις δύο ομάδες να δώσουν το φιλικό.

Στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον «τελικό» με τον Αμύντα το επόμενο Σαββάτο Για αυτόν τον λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο το απόγευμα  στις 6 που θα διεξήχθη  στο ΒΑΚ.

Η ομάδα του Μάνου Δημητριάδη δεν έχει επίσης αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή και οι δύο προπονητές βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Βαγγέλης Βλάχος  δεν έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Συριστατίδη και Μπαρλά οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον μεγάλο αγώνα με τον Αμύντα.

Πρωτοβουλίες για τα τμήματα υποδομής
Σημαντικές πρωτοβουλίες αναπτύσσουν τον τελευταίο καιρό τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, που έχουν την ευθύνη λειτουργίας των ακαδημιών της οδού Εφόδου. Ο ΟΦΗ κάνει άνοιγμα στις ηλικίες 7-9 ετών, λειτουργώντας πλέον τμήμα εκμάθησης. Μάλιστα θα τοποθετηθούν ειδικές μπασκέτες με χαμηλότερο ύψος(2μ60),για τους μικρούς αθλητές.

Παράλληλα αποφασίστηκε η Εφόδου να παραμείνει ανοικτή όλο το καλοκαίρι. Ενώ το «ψάρεμα» ταλέντων στην περιοχή του Κρουσώνα, ανέδειξε 15 παιδιά της περιοχής, τα οποία θα προπονούνται στον Κρουσώνα, αλλά και στα γήπεδα του ΟΦΗ στην Εφόδου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.