ΟΚΑ Αρκάδι: Πρόκριση στο Final-6 του Ρεθύμνου


(αναδημοσίευση:goodnet.gr)Πανηγυρική πρόκριση στο Final-6 Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο την επόμενη εβδομάδα του Πάσχα, πήρε ο ΟΚΑ Αρκάδι.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι πιστή στο ραντεβού των έξι καλύτερων ομάδων της κατηγορίας στην Ελλάδα και θα είναι η οικοδέσποινα αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Κώστα Πλευράκη, θα δώσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το παρόν στην κορυφαία εξάδα Νεανίδων, κυνηγώντας να τριτώσει το καλό με τα μετάλλια. Θυμίζουμε ότι το 2008 και το 2009 η ομάδα Νεανίδων του ΟΚΑ Αρκάδι είχε κατακτήσει την 2η θέση στην Ελλάδα και πλέον αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δυνάμεις της κατηγορίας, στην χώρα. 
Το Αρκάδι είχε πολύ εύκολο έργο στον Γ’ προκριματικό όμιλο που ολοκληρώθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας, περνώντας στα τελικά με δύο άνετες νίκες. Στην πρεμιέρα του Γ’ προκριματικού ομίλου ο ΟΚΑ Αρκάδι επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας της ΑΓΕ Χαλκίδα με το άνετο 73 – 32, ενώ χθες για την 2η αγωνιστική επικράτησε επίσης με άνεση του Ολυμπιακού Βόλου με 63 – 24. Έτσι η σημερινή αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – ΑΓΕ Χαλκίδας (11.00) είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι αντίπαλοι και τo πρόγραμμα τoυ ΟΚΑ Αρκάδι στo Final-6

Από σήμερα, η αποστολή του ΟΚΑ Αρκάδι επέστρεψε στο Ρέθυμνο, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την τελική φάση, μιας και το Final-6 είναι προγραμματισμένο ακριβώς σε μία εβδομάδα. Η μεγάλη αυτή διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο και δεύτερη συνολικά στην Κρήτη, θα ξεκινήσει την Τετάρτη του Πάσχα 7 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή του Θωμά 11 Απριλίου. Οι έξι ομάδες που θα δώσουν το παρόν στο μεγάλο ραντεβού του Ρεθύμνου είναι ήδη γνωστές όπως και το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας. Κατά σειρά λοιπόν ο ΟΚΑ Αρκάδι θα δώσει τα παιχνίδια:
Τετάρτη 7 Απριλίου: ΟΚΑ Αρκάδι – ΜΕΝΤ
Πέμπτη 8 Απριλίου: ΟΚΑ Αρκάδι – Άμιλλα Τρίπολης
Παρασκευή 9 Απριλίου: ΟΚΑ Αρκάδι – Καβάλα
Σάββατο 10 Απριλίου: ΟΚΑ Αρκάδι – Εσπερίδες Καλλιθέας
Κυριακή 11 Απριλίου: ΟΚΑ Αρκάδι – Άνω Λιόσια

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΤOΥ OΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΣΤOΝ Γ’ ΠΡOΚΡΙΜΑΤΙΚO OΜΙΛO
ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ 32 – 73
Τα δεκάλεπτα: 9-14, 17-32 (ημιχρ.), 23-57, 32-73 (τελικό).
ΟΚΑ Αρκάδι (Κώστας Πλευράκης): Σαρτζετάκη 12, Ε. Ανυφαντάκη 12 (3), Δάμο 2, Νικολιδάκη 8 (1), Ε. Ζαχαράκη 4, Θεοδωρομανωλάκη 7, Βαβουράκη 7, Βελίσκοβιτς 2, Μ. Ζαχαράκη 18, Δαμανάκη, Λεντζάκη, Νύκταρη.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 63 – 24
Τα δεκάλεπτα: 22-11, 42-16 (ημιχρ.), 48-21, 63-24 (τελικό).
ΟΚΑ Αρκάδι (Κώστας Πλευράκης): Σαρτζετάκη 14 (1), Ε. Ανυφαντάκη 8, Δάμο 10 (1), Νικολιδάκη 2, Ε. Ζαχαράκη 1, Θεοδωρομανωλάκη 8, Βαβουράκη 4, Βελίσκοβιτς, Μ. Ζαχαράκη 7, Δαμανάκη 5, Λεντζάκη, Νύκταρη.

Το Πρόγραμμα των Προκριματικών Αγώνων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων
Γ’ Όμιλος (Γήπ. Κανήθου)
Μ. Δευτέρα 29/3
ΑΓΕ Χαλκίδας-ΟΚΑ Αρκάδι 32-73
Μ. Τρίτη 30/3
16.00 ΟΚΑ Αρκάδι-ΑΣ Ολυμπιακός
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.