Παίδες:Ο τίτλος βάφτηκε "κιτρινόμαυρος".Μέρος δεύτερο

-Σχεδόν γεμάτο ήταν το κλειστό του Λίντο ,καθώς πολυς κόσμος έσπευσε να παρακολουθήσει το παιχνίδι.Διακρίναμε "σύσσωμη " την διοίκηση του Εργοτέληνα δίνει το παρών.Επίσης  ολοι οι προπονητές του Ηράκλειο ήταν στο Λίντο με τον Δ.Περυσινάκη να είναι στον πάγκο.Απο τους προπονητές του Εργοτέλη οι κ.κ Μακράκης και Γκιουζέλης είχαν διακριτική παρουσία.

   
**Παράγοντες του ΟΦΗ του Δειλινού καθως κι απο άλλα σωματεία έδωσαν το παρον.

##Τα περισσότερα μέλη της ΕΚΑΣΚ έδωσαν το παρόν στο γήπεδο,προεξέχοντος του προέδρου κ.Χαλαμπαλάκη,του κ.Λεβέντη , της κ.Αλεβιζάκη,του κ.Σταθάκη και του περιφερειακού προπονητή Γ.Κόκκινου.
**Για την διατησία του αγώνα λέχθηκαν πολλά και θα αναφέρω παρακάτω.Η δική μου γνώμη είναι οτι οι διαιτητές έκαναν λάθη "ενθεν και ενθεν" αλλά ήταν στο πνεύμα του αγώνα,.δείγμα οτι δεν έδειξαν (ενω θα μπορούσαν) τεχνικές ποινές.

**Πολλοί  απο το Ηράκλειο μας λένε οτι "αν δείτε τα φύλλα αγώνα του Εργοτέλη  και μετρήσετε τα φαουλ ,θα δείτε μια εύνοια."Μάλιστα οι φίλαθλοι του Ηράκλειο φρόντισαν να  ...αναρτήσουν σε πανό,την έντσασή τους αυτή.
**Μικροένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με έναν γονέα και τους διαιτητές.Ο γονέας αφου διέσχισε(ανενόχλητος) το τερρεν πήγε στην γραμματεία και στους διαιτητές και τα... έψαλε ,αφου θεώρησε ευατόν αδικημένο.
**και στον Εργοτέλη όμως οι.... κακιούλες  δεν πήγαν πίσω.μας έλεγαν..'Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.Χρόνια τώρα όλοι ξέρουμε ποιός ευνοείται".


 ###Για την ιστορία πραγματοποιήθηκε και το αλλο παιχνίδι στο Ρέθυμνο ,μεταξύ του ΑΓΟΡ και της Ιεράπετρας με νικητή τον γηπεδούχο.
(www.ierapetrabc.gr)ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: ΑΓΟΡ - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 64-57
"Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα της φετινής περιόδου, στον οποίο αναγκάστηκε να αγωνιστεί με έξι μόνο παιδιά λόγω προβλημάτων της τελευταίας στιγμής. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος με δύο τρίποντα από ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ-ΜΕΛΟΚΟΥ,  τα οποία διαμόρφωσαν την τελική διαφορά. Κορυφαίος από την ομάδα μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ (15π με 5/7 τρίποντα). Εξαιρετική η διαιτησία των κυρίων ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.
 Δεκάλεπτα: 16-15, 19-11, 17-15, 12-16.
ΑΓΟΡ (Σειραγάκης): Κατσαβίδης, Παπαδάκης 13, Γαλερός, Αλεξάκης, Μελόκου 23(7), Καμπουράκης 3(1), Τριποδιανός, Άϊρλαντ 8, Λεντζάκης, Ζαμπετάκης 17(1).
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Mάλλιαρης 17(1), Ταμπάκης, Μούτσα 11, Van De Bilt 4, Γιαννακουδάκης 15(5), Παπαδάκης 10.

Τελική Βαθμολογία:

1.Εργοτέλης   (6-0)    12
2.Ηράκλειο     (4-2)     10
3.ΑΓΟΡ           (2-4)      8
4.Α.Ο.Ι            (0-6)      6
 Περισσότερες φωτογραφίες στο σύνδεσμο διαβάστε περισσότερα



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.