Τρία νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της μικτής.

Αύξησε τον αριθμό τον αθλητών που προπονούνται στα κλιμάκια του Ν.Ηρακλείου και στην Μικτή Κρήτης του Αναπτυξιακού των αγοριών ο περιφερειακός προπονητής κ.Γ.Κόκκινος.
Συγκεκριμένα στο κλιμάκιο των νομών συμπεριλήφθησαν οι αθλητές του Δειλινού ,Παχιαδάκης και του Εργοτέλη Κοκολάκης.Οι δυο προαναφερόμενοι παίκτες ,θα συμμετέχουν και στις προπονήσεις της Μικτής Κρήτης ,στην οποία επίσης προστέθηκε ο αθλητής του Σητειακού Στογιάνοβιτς.Έτσι τώρα θα συμμετέχουν 18 αθλητές απο την Μεγαλόννησο.
-Η προπόνηση κλιμακίου του Ν.Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Δευτερα στις 21.00 (Λίντο), ενω όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής του Final six,όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά.
-Συγκεκριμένα η Ιεράπετρα δεν έχει δώσει ακόμα την τελική απάντηση  (οπου εκεί η ΕΚΑΣΚ,έχει σίγουρα συμμετοχή σαν διοργανώτρια),    το Καρπενήσσι συνεχίζει να παίζει δυντατα   (με τον αποκλεισμό της μικτής μας),    ενώ το τελευταίο σενάριο κάνει λόγο ,για διεξαγωγή του τουρνουά στο Μαρούσι.  Στο τελευταίο οι πιθανότητες συμμετοχής μας είναι "50-50" κι αυτό έχει να κάνει με το πως θα διαχειριστεί η Ένωση τις  δημόσιες σχέσεις της (που είναι πάντα απαραίτητες σε τέτοιο επίπεδο και που δυστυχώς δεν έχουμε διακριθεί τα τελευταία χρόνια).
Ίδωμεν...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.