Με απόλυτη επιτυχία το test event στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το χθεσινό test event που έγινε στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια που αποτέλεσε ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στο νέο αθλητικό στολίδι της πόλης μας, δηλαδή του All Star Game της ΕΚΑΣΚ αλλά και του ενός ομίλου του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ των ανδρών, στο οποίο θα πάρει μέρος και η Εθνική Ελλάδος.
Χθες, λοιπόν, στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του All Star Game, έγινε ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες του Ηροδότου και του Ανδρογέα που είχαν τη χαρά να πατήσουν για πρώτη φορά το παρκέ του νέου Κλειστού της πόλης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την ιστορία έληξε με 68-57 υπέρ του Ανδρογέα αλλά το σκορ σίγουρα είχε τη μικρότερη σημασία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρκέ ενός Κλειστού με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εκτός από το μπάσκετ, είχαμε το test event χθες και για το βόλεϊ με τις γυναικείες ομάδες του Χερρονάσιου και της ΑΘΛΕΣΗ να δίνουν μια φιλική αναμέτρηση στο κεντρικό γήπεδο.
                     
Οι έλεγχοι που έγιναν από τους αρμόδιους στα φώτα αλλά και στις εγκαταστάσεις του Κλειστού έδειξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχθεί αρχικά στις 13 και 14 Μαρτίου τους Έλληνες και ξένους μπασκετικούς αστέρες της Α1 κατηγορίας που αναμένεται να προσφέρουν ένα σούπερ θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν τη σημαντική αυτή διοργάνωση.
«Είναι ένα κόσμημα για το Ηράκλειο»
Το «παρών» στο χθεσινό test event έδωσαν οι δήμαρχοι Ηρακλείου και Νέας Αλικαρνασσού, Γιάννης Κουράκης και Βαγγέλης Συσαμάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος, ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ κ. Γιάννης Δροσίτης, ενώ τον ΕΣΑΚΕ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας γηπέδων κ. Γιώργος Κονδύλης και τον ΠΣΑΚ ο Βασίλης Σκουντής. Ο δήμαρχος Ηρακλείου, μιλώντας για το νέο Κλειστό της πόλης, τόνισε αρχικά ότι «αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας και είναι το πιο σύγχρονο Κλειστό αυτή την στιγμή στη χώρα μας που μπορεί να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις. Όταν ήμουν υφυπουργός αθλητισμού, είχα εγκρίνει την επιχορήγησή του. Σε αυτό τον χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν 12 αθλήματα σάλας, καθώς και πολλές πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις». Αναφερόμενος στο All Star Game της ΕΚΑΣΚ, ο δήμαρχος Ηρακλείου επισήμανε ότι «πρέπει όλος ο κόσμος της πόλης να έρθει και να δει από κοντά αυτή τη διοργάνωση για να παρακολουθήσει καταπληκτικούς παίκτες και εύχομαι σύντομα αυτός ο χώρος να ανοίξει τις πύλες του και στους αθλητές της πόλης μας». Ο κ. Συσαμάκης από την πλευρά του στις δηλώσεις του τόνισε ότι «είμαστε χαρούμενοι που αυτό το στολίδι επιτέλους αρχίζει και παίρνει ζωή. Αυτό το test event αποτελεί ουσιαστικά το ξεκίνημα, έτσι ώστε το γήπεδο αυτό να αποτελέσει ένα πόλο έλξης για τους δημότες της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. Καλώ λοιπόν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στις σημαντικές διοργανώσεις που θα γίνουν για να γνωρίσει από κοντά αυτό το χώρο». Ο κ. Κονδύλης, αναφερόμενος στο χθεσινό test event, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη στήριξη που παρέχουν στη διοργάνωση του All Star Game και τόνισε ότι «όλα κύλησαν άψογα στο test event. Καλώ όλους τους μπασκετικούς φιλάθλους της πόλης του Ηρακλείου να έρθουν και να δουν από κοντά τους μεγάλους παίκτες της Α1 αλλά και τους νεαρούς αθλητές που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.