“ΗΡΑΚΛΕΙΟ” - Μ.Δημητριάδης:Στόχος η τετράδα"


“Σκοπός μας πλέον είναι να παραμείνουμε στο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που θα παλέψουμε για την άνοδο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και κάθε παιχνίδι θεωρείται σημαντικό. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν”, τόνισε  ο Μανόλης Δημητριάδης ,για την μέχρι τώρα πορεία και την συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Ευκαιρία για συμμετοχή σε "μικρούς"
-(Σημείωση συντάκτη)***Το επόμενο παιχνίδι με την Ιεράπετρα την Κυριακή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί για την δύσκολη συνέχεια ενώ θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν  περισσότερο χρόνο κάποιοι που δεν είχαν πολυ χρόνο συμμετοχής , και το κυριότερο να πάρουν παραστάσεις κάποιοι "μικροί' που θεωρούντε ταλαντούχοι.Θα ήταν ευχής έργον να πραγματοποιηθεί την Κυριακή αυτό.Άλλωστε το έχει αποδείξει ήδη η Ιεράπετρα με τους "μικρούς ηρωές της" , και πέρυσι ο ΟΦΗ σε έναν αγώνα χωρίς ενδιαφέρον.
Εμείς απο την μεριά μας ( που είχαμε σχολιάσει στν α΄γύρο την μη χρησιμοποίηση μικρών)θα χαιρετίσουμε  τέτοιες ενέργειες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.