Κύδωνας:"Ανακρίβειες του Εργοτέλη,δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες ".

Η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων

“Η επιτροπή τμήματος Μπάσκετ Χανίων συγχαίρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την σημαντική και άξια νίκη τους στο Κρητικό ντέρμπι κορυφής με τον Εργοτέλη.

Όσον αφορά την επιστολή της ομάδας του Εργοτέλη στα αρμόδια όργανα του Κρητικού Μπάσκετ και στα μέσα ενημέρωσης η θέση της ομάδας μας είναι ότι οι ανακρίβειες που διατυπώθηκαν καταδεικνύουν ότι το κίνητρο των συντακτών του κειμένου δεν ήταν η κριτική του αγώνα αλλά η δημιουργία αρνητικού κλίματος και πιέσεων προς όλες τις κατευθύνσεις ενόψει των δύσκολων αγώνων (play-off) που ακολουθούν φοβούμενοι την δυναμική που αναπτύσσει η ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέτοιες μεθοδεύσεις δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες που διέπουν την λειτουργία της ομάδας μας, αποδοκιμάζονται από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων και θυμίζουν τις καταστροφικές για τον αθλητισμό πρακτικές επαγγελματικών ομάδων.

Υπενθυμίζουμε στους συντάκτες του κειμένου ότι ο ποδοσφαιρικός Εργοτέλης δεν χρησιμοποιεί τέτοια μέσα ενώ χρόνια τώρα δίδει μαθήματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι για τα οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι στην Κρήτη καθιστώντας το ατόπημα αυτών που υπογράφουν τέτοια κείμενα κάτω από το όνομα Εργοτέλης ιδιαίτερα μεγάλο.

Τελειώνοντας τονίζουμε ότι η ομάδα μας κατ’ επανάληψη έδωσε σημαντικούς αγώνες στο Ηράκλειο με Ηρακλειώτες διαιτητές χωρίς ουδέποτε να δημιουργήσουμε θέμα και υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο ηττηθήκαμε από την ομάδα του Εργοτέλη με δύο πόντους διαφορά-χάνοντας στην τελευταία επίθεση-ενώ στα Χανιά κατακτήσαμε μια άνετη νίκη διαφοράς οκτώ πόντων”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.