ΕΚΑΣΚ:Παραιτήθηκαν Χαλαμπαλάκης,Κανάκης

Τελικά δικαιωθήκαμε.Το χθεσινό Δ.Σ της Ένωσης ήταν κάτι παραπάνω απο ....τρικυμιώδες.Θυελλώδες θα λέγαμε.Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.κ.Χαλαμπαλάκης υπέβαλαν μαζ ί  με τον κ.κΚανάκη τις παραιτήσεις τους  και επέμεναν σε αυτές.
Τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης  δεν έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις.Όπως μας είπε το μέλος της Ένωσης  κ.κΛαμπράκης "δεν μπορούμε να δεχθούμε τις παραιτήσεις μεσούσης της περιόδου, έχοντας σε διαδικασία όλα τα πρωταθλήματα με διαιτητές ,γραμματεία κλπ"

Έτσι αποφασίστηκε την (αύριο) Τετάρτη   στις 19.00 να συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. με σκοπό να λυθούν οι όποιες διαφωνίες .  
-ΣχόλιοΣυντάκτη:Επειδή σε όλες τις καλές οικογένειες υπάρχουν προβλήματα , καλό είναι να πρυτανεύσει  η λογική και να βάλουν ΟΛΟΙ πάνω απ ολα  το καλό του αθλήματος.
*Αυτό που για μένα αποτελεί ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ είναι γιατί ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΚΑΣΚ "έπνιξε" ένα τόσο σπουδαίο θέμα.Δηλαδή οι παραιτήσεις του προέδρου και του κ.Κανάκη  δεν θεωρείται είδηση ;Ας μην ακολουθούμε την τακτική της "στρουθοκάμηλου".
*Υπάρχουν πολλά θέματα που παραμένουν "εκκρεμή" στην Ένωση.Και έιναι ....βραδύφλεγες βόμβες.Να προσεχθούν διότι δεν ξέρουμε  ...ποιούς θα πάρουν τα....σκάγια.

*Και κάτι ..ασχετο.Το μέλος της ΕΚΑΣΚ και έφορος του αναπτυξιακού κ.Λυριτζάκης ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ πολύ σύντομα απο κάποιους ανθρώπους, που αναγνωρίζουν την συμβολή του στο άθλημα.Το θεωρώ πολύ σημαντικό και το έλεγα απο πέρυσι οτι έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα μεσω του πολύ έγκριτου blog-site:  www.kretaworldbasket.blogspot.com

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.