Πλήρη επιτυχία στον αγιασμό των Ακαδημιών του ΟΦΗ

Παρουσία πολλων παιδιών και (κυρίως) γονέων(παρά το τσουχτερό κρύο) ,πραγματοποιήθηκε ( υπο τις ευλογίες του παπα-Γιάννη),ο αγιασμός των Ακαδημιών του ΟΦΗ ,στις εγκαταστάσεις της Εφόδου.
   



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν όλη η οικογένεια του ΟΦΗ μπασκετική και όχι μόνο. 
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ.Ξημέρης ,ο αντιπρόεδρος κ.Βλαχάκης ,τα μέλη της διοίκησης κ.κ.Αντωνακάκης,Κλάδος,έφοροι και άλλοι παράγοντες της ομάδας.Παρόντες ήταν όλοι οι προπονητές των τμημάτων καθώς επίσης και ο προπονητής του αντρικού κ.Β.Βλάχος.Το γεγονός ήταν η μεγάλη αντιπροσωπεία παικτών της αντρικής ομάδας.Παρεβρέθηκαν οι,Μπαρλάς,Παναγάκης,Βαγενάς,Σουφλιάς,Δελατόλας.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ.Ξημέρης ευχρίστησε τα παιδιά καιτους γονείς ,ενώ τόνισε απο την μεριά της διοίκησης οτι θα έιναι πάντα κοντά στις Ακαδημίες.
-Στο περιθώριο του αγιασμού μοιράστηκαν τα ημερολόγια της Ακαδημίας,ενώ οι έφοροι είχαν φροντίσει  να υπάρχουν πλούσια εδέσματα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.