Ιεράπετρα:Χάνει στα "χαρτιά' με το Σπόρτινγκ ,ζητά αλλαγή της ώρας.



Με επιστολή στην επιτροπή πρωταθλημάτων στην ΕΟΚ , η Ιεράπετρα ζητά το δικαίωμα να μην συμμετάσχει στον επ[ομενο αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με το Σπόρτινγκ, ενώ ταυτόχρονα ζητά (λόγω υποχρεώσεων των αθλητών της στα Παγκρήτια πρωταθλήματα), αλλαγή της ώρας των αγώνων  απο 17.00 σε  12.00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε ότι αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα της μη συμμετοχής μας σε έναν αγώνα πρωταθλήματος Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010 με αντίπαλο το σωματείο Α.Ο.ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

  Παρά το γεγονός της έκδοσης των εισιτηρίων εδώ και μήνες, αποφασίσαμε να μην επιβαρύνουμε με άλλο ένα ταξίδι τους παίδες και έφηβους αθλητές μας, αφού δίνουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας(σε Χανιά και Ηράκλειο) το  ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΔΕΥΤΕΡΑ για τα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ αντίστοιχα, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί οι μαθητικές τους υποχρεώσεις σε μεγάλο βαθμό αυτό το διάστημα.

  Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι η συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ  έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα για τους νεαρούς αθλητές μας και προτεραιότητα του συλλόγου παραμένει η ανάπτυξη των υποδομών του, συμμετέχοντας με δέκα αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.
 
  Με την ευκαιρία αυτή θα παρακαλούσαμε (στα πλαίσια του δυνατού) να αλλάξουν οι ώρες διεξαγωγής όλων των εκτός έδρας αγώνων μας (από 17.00 σε 12.00) αρχής γενομένης από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας στις 28/02/2010, ώστε να μην αναγκάζονται οι νεαροί μαθητές αθλητές μας να επιστρέφουν μεταμεσονύχτια στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, αφού χρειαζόμαστε άλλη μιάμιση ώρα οδικώς από την άφιξη του αεροπλάνου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

  Ευχαριστούμε , εκ των προτέρων, για την κατανόηση και τη συνεργασία."
-Η ΕΟΚ  απαντώντας στην επιστολή του σωματείου που βρέχεται απο το Λιβυκό πέλαγος,κατακυρώνει  τον αγώνα με σκορ 20-0.
"Λόγω αδυναμίας προσέλευσης του σωματείου ΑΟ Ιεράπετρα, ο αγώνας ΑΟ Σπόρτινγκ – ΑΟ Ιεράπετρα της 31/1/2010 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΑΟ Σπόρτινγκ με αποτέλεσμα 20-0. "
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.