Χ. Πετροδημόπουλος:Μου έγινε πρόταση για να επιστρέψω στον ΟΦΗ



Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος θα βρεθεί αντίπαλος του ΟΦΗ και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς με τον Ίκαρο.

Ο έμπειρος σέντερ φόρεσε για μια χρονιά την φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου και τόνισε ότι έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την Κρήτη και το Σάββατο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ φορώντας την φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας.  
Παράλληλα ο Χρήστος Πετροδημόπουλος σχολιάζοντας την αναμέτρηση του Ικάρου με τον ΟΦΗ τόνισε ότι «θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εμείς έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την παρουσία των φιλάθλων μας». Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Πετροδημόπουλου στον Athletic Radio 104,2:
Για τον ΟΦΗ: «Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Διαθέτει έναν σοβαρό κορμό από την περσινή περίοδο και πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα. Επίσης έχει πολύ κόσμο και μια δυνατή έδρα. Μάλιστα όταν έπαιζα εγώ στον ΟΦΗ, ο κόσμος δεν γέμιζε τότε το γήπεδο».
Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις από την παρουσία μου στον ΟΦΗ. Μάλιστα διατηρώ ακόμα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους από την ομάδα και το Ηράκλειο. Μου έγινε πρόταση για να επιστρέψω αλλά δεν υπήρχαν οι δυνατότητες για να γίνει. Όμως ίσως να συμβεί αυτό στο μέλλον».
Για το πρωτάθλημα της Α2: «Στο φετινό πρωτάθλημα, την διαφορά κάνει η δύναμη της έδρας. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι φαβορί είναι ο Ηρακλής για την άνοδο στην Α1. Όσον αφορά την δεύτερη θέση, θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για το ποια ομάδα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο».
Για τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Χάσαμε από τη Νήαρ Ηστ αλλά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία και πιστεύω ότι θα είμαστε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.