Μετέωρη .... η 5η αγωνιστική

Αγνωστο παραμένει τελικά το μέλλον της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 των ανδρών μετά την γνωστή απεργία που είχε πραγματοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΟΚ προβληματίζεται εντόνως για το πότε θα ορίσει την συγκεκριμένη εμβόλιμη ημέρα, καθώς κάποιες ομάδες φέρονται να είναι αρνητικές στην επανάληψη της και να προτιμούν τον… μηδενισμό.
Οι εσωτερικές διεργασίες και συζητήσεις μεταξύ των ομάδων και της Ομοσπονδίας δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες και εντός της εβδομάδας αναμένονται οριστικές εξελίξεις.
Αρκεί να θυμίσουμε, ότι σε περίπτωση που έστω και μία ομάδα δεν συμφωνήσει με την επανάληψη των αγώνων, τότε -σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος- θα ισχύσει ο μηδενισμός όλων των σωματείων, γεγονός που σίγουρα πλήττει τις περισσότερες ομάδες και αλλοιώνει το πρωτάθλημα.
ΠΣΑΚ - “Λύση πριν το τέλος του έτους”
Ανακοίνωση-ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεών του με την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, στην οποία αναρωτιέται “ποιος τελικά βάζει ταφόπλακες στο ελληνικό μπάσκετ”, κατηγορώντας την διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος για αδιαφορία.τόχος είναι να λυθούν τα φλέγοντα ζητήματα προτού φτάσουμε στην 1η Ιανουαρίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.