Αλλαγές στο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'

Απο την ΕΚΑΣΚ ανακοινώθηκε οτι το πρωτάθλημα Παγκορασίδων β΄ θα τροποποιηθεί σε ορισμένα σημεία του (όσον αφορά τους ομίλους κλπ).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
 Σας γνωρίζουμε ότι, το σύστημα διεξαγωγής για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄τροποποιείται όπως παρακάτω, λόγω συμμετοχής περισσότερων ομάδων.
Α ΦΑΣΗ: Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα χωριστούν σε 2 ομίλους βάση γεωγραφικών κριτηρίων και θα συναντηθούν μεταξύ τους  σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.
Β ΦΑΣΗ: Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται στη Β φάση. Κατόπιν ψηφοφορίας, θα επιλέγονται και άλλες εικοσιτέσσερις αθλήτριες  (24) από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Η ψηφοφορία Θα  γίνεται στο τέλος κάθε αγώνα και θα αναγράφεται στις παρατηρήσεις του  Φ.Α. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
Ο κάθε προπονητής θα  ψηφίζει κατ΄ εκτίμηση τις τρεις (3) καλύτερες αθλήτριες της αντίπαλης ομάδας σε κάθε συνάντηση και θα αναγράφει τον αριθμό της φανέλας των παικτριών όπως αναφέρεται στο Φ.Α.
Οι 4 ομάδες θα λάβουν μέρος σε FINAL  FOUR  μετά από κλήρωση και σε γήπεδο που θα οριστεί από την ΕΠ της ΕΚΑΣΚ.   


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.