Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει το 3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 κι ώρα 17:30 σε αίθουσα που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο Πατελών Ηρακλείου.
Βασικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο εθνικός καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας / ΕΟΚ, κος Κορομηλάς Κωνσταντίνος. Εκτός αυτού θα παρευρεθεί κι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, κος Τσαγκαμίλης Ανδρέας.
Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών και μηχανικής διαιτησίας, συνέπεια και ομοιομορφία σφυριγμάτων και ανάλυση αυτών κυρίως μέσω οπτικοακουστικών μέσων. Στο σεμινάριο - το οποίο έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας - ευελπιστούμε να παρευρεθούν πέραν του συνόλου των διαιτητών μας, σημαντικοί λειτουργοί και παράγοντες της Κρητικής Καλαθοσφαίρισης (αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.) αλλά κι όσοι άλλοι φίλαθλοι επιθυμούν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου