Ανακοίνωση της ΕΟΚ για την ΕΕΑΒιάζεται η ΕΟΚ να ξεκαθαρίσει το θέμα των συμμετοχών των ομάδων στην Α2 και εξέδωσε ανακοίνωση για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής σε ότι αφορά την Α2 Εθνική Κατηγορία.
«Δυστυχώς η ΕΕΑ για μια ακόμη φορά δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση των ενεργειών που ο νόμος επιβάλλει για τη χορήγηση των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων ΚΑΕ και ΤΑΚ στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ΕΕΑ με τη στάση της αυτή, αντί να ρυθμίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τα θέματα αυτά, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην οργάνωση και διεξαγωγή των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η ΕΟΚ για μια ακόμη φορά απαιτεί όλα τα δικαιοδοτικά όργανα του αθλήματος, να ενταχθούν στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ως μόνη αποτελεσματική ρύθμιση που θα δίνει σωστές και έγκαιρες λύσεις σε όλα τα θέματα και προβλήματα του αθλήματος».

Share on Google Plus

About kreta

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.