Ο "Ερμής" νικητής


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση των Παμπαίδων Β' στο Αρκαλοχώρι
Ολοκληρώθηκε στο κλειστο του Αρκαλοχωρίου η τελική φάση των Παμπάιδων Β΄,με αγώνες που συγκροτήθηκαν απο ομάδες ,που οι προπονητές στην πρώτη φάση ,ψήφισαν τα διακριθέντα κατα την γνώμη τους παιδιά απο όλες τις ομάδες. Την τελική φάση την διοργάνωσε η ΕΚΑΣΚ και την εκπροσωπούσε το μέλος της κ.Λαμπράκης.Ο κ.Λαμπράκης .
Το παρών έδωσαν τα περισσότερα μέλη της ΕΚΑΣΚ ,προεξέχοντος του κ.Χαλαμπαλάκη του κ.Κανάκη κλπ.

Ο Ηρακλης με τον κ.Καλαιτζάκη Ο Απόλλων με την κ.Γιαλούση Ο Αρης με τον κ.Μανιακουδάκη
Για την ιστορία να αναφέρουμε τους αγώνες που διεξήχθησαν (νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Ερμή του Μ.Σηφομιχελάκη)και τα αποτελέσματα:
ΕΡΜΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 42-39
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ 31-14
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΡΗΣ 34-32

ΕΡΜΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 47-34
Ερμής-Απόλλωνας- 42-39 Δεκάλεπτα:06-15,11-06,14-10,11-08 Ερμής(Σηφομιχελάκης):Παπαδάκης 4(1),Σκεπασιανός 2,Τσαγκαράκης 2,Φραγκιαδάκης 4,Κατσαμποξάκης,Μαραγκάκης ,Στραράκης 18(2),Κατραντζής 4,Καραγιαννάκης 2,Μετζάκης 1,Βαρδαβάς 2,Ταμπάκης 4
Απόλλωνας(Γιαλούση):Stefani1,Πούλης,Καρουσάκης 2,Καραλάκης 2,Γκιαουράκης 4,Βαρδάκης 4,Γκαμπέλης 2,Φραγκιαδάκης Δ,Κολαρετάκης 19,Χατζημαρκάκης 2,Χορόθογλου,Σταθόγλου 4

Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά ο Ερμής
  • Δόθηκαν σε όλους τους αθλητές μετάλλια και τα μπλουζάκια των
  • αγώνων.
  • Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρόν" στις κερκίδες



Χαλαμπαλάκης:Θέλομε να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση.
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ με τον κΛαμπράκη
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ.Χαλαμπαλάκης δέχτηκε να μιλήσει στην "Ε.Φ" για την διοργάνωση: "Στόχος της ΕΚΑΣΚ είναι να γίνει θεσμός η τελική φάση των Παμπαίδων.Με αυτή την διοργάνωση θα επιτύχουμε τόσο την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των αθλητών ,οσο και την πρόοδο του αθλήματος γενικότερα.Δεν μας ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση η αγωνιστική προσπάθεια.Ειναι μεγάλη υπόθεση που καταφέραμε να μαζέψουμε τα παιδιά στο Αρκαλοχώρι.Γι αυτό και στο μέλλον θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή ώστε να καταφέρουμε να γίνει θεσμός. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή". Η Εθνική Φωνή άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ αν τελικά ειναι στις προθέσεις της Ενωσης να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ ομάδες που δεν στηρίζονται στις ακαδημίες παρά μόνο στην ανδρική ,απάντησε. "Πραγματι σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά και θα υλοποιηθει ίσως σε επόμενη συνεδρίαση της Ένωσης να δώσουμε παράταση δύο χρόνων σε ομάδες που δεν έχουν ακαδημίες.Ετσι θα δώσουμε σε πολλές ομάδες την δυνατότητα να ξαναδημιουργηθούν και να δώσουν αλλη αίγλη στο πρωτάθλημα.Ομάδες όπως η ΓΕΗ ,Αστέρας Γουβών κλπ είναι ιστορικές και πιθανή παρουσία τους μόνο καλό στο άθλημα θα κάνει."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.