Νέων Γυναικών: Αύριο με την Πορτογαλία

Την Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (13:00 ώρα Ελλάδας) η Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 (Β’ Κατηγορίας). Στόχος των αθλητριών του Θάνου Σόφτση είναι η επίτευξη της τρίτης τους νίκης που θα τις εδραιώσει στις υψηλές θέσεις του πρώτου ομίλου.
«Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε Πορτογαλία και Βέλγιο. Πρόκειται για δύο ματς όπου θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να επιβάλουν τον δικό τους. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τα κορίτσια ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και κατέληξε: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τον βλέπουμε σαν τελικό. Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο ενεργητικό μας, ώστε στη συνέχεια να έχουμε έναν πιο βατό αντίπαλο. Επικεντρωνόμαστε αρχικά στον αγώνα με την Πορτογαλία και έπειτα θα δούμε και το Βέλγιο».
Σήμερα το πρωί η ελληνική ομάδα προπονήθηκε στο κλειστό της Οχρίδας, όπου λαμβάνουν χώρα οι αγώνες, αφού η μέρα είναι κενή από αγώνες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.