ΑΓΟΡ:Ανακοίνωσε Τσόχλα,Κουκά,σίγουρος και ο Κούμουλος

Ο ΑΓΟΡ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση των Α.Τσόχλα και Γ.Κουκά, ενω παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείτε και ο Γ.Κούμουλος που τα έχει "βρεί" σε όλα και απομένουν μόνο τα τυπικά.
Πηγές απο το Ρέθυμνο μας ανέφεραν πως"μονο αν η γή γυρίσει ανάποδα τότε δεν θα έρθει ο Κούμουλος στον ΑΓΟΡ".Ο Γ.Κούμουλος
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Το Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κουκά Γεώργιο για ένα χρόνο, ενώ με τον αθλητή Τσόχλα Απόλλωνα συνεργασία για δυο χρόνια", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο Απόλλωνας Τσόχλας είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1μ89 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Αρης Γλυφάδας, Αργυρούπολη (ΑΟΝΑ), Κεφαλονιά, Δούκας, Κεφαλονιά. Ο Γιώργος Κουκάς από την πλευρά του είναι 24 χρονών έχει ύψος 1μ80 και αγωνίζνεται και αυτός στη θέση του πλέι μέικερ. Πέρυσι ο τελευταίος φόρεσε τη φανέλα του Παγκρατίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Σπόρτιγκ και Δάφνη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.