Ο Αγαπητός στο "Ηράκλειο"

Ο Βασίλης Αγαπητός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Έλληνας παίκτης 28 χρονών έχει ύψος 1μ96, αγωνίζεται στη θέση φόργουορντ, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη ομάδας της Κρήτης τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Βασίλης Αγαπητός ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι όπου έπαιξε στην Παιδική και την Εφηβική Ομάδα, ενώ συγχρόνως για 2 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, στην Απολλωνιάδα Πατρών (για δύο χρόνια), στον Ίκαρο Καλλιθέας, στο Λαύριο, στην ΕΑ Πατρών και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίσθηκε στο Λαύριο στην Β’ Εθνική.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το Ηράκλειο, ο Βασίλης Αγαπητός τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με πολυετή παρουσία στην Α1 και στις Εθνικές κατηγορίες. Οι άνθρωποι του συλλόγου με έπεισαν για τους υψηλούς τους στόχους και την προοπτική της ομάδας. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουν τεθεί από τον σύλλογο".
Πηγή:"Το μπάσκετ στην Κρήτη και σε όλο τον κόσμο"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου ευχωμε μεσα απο την ψυχη μου να σε καμαρωσουμε και εθνικη