Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε το Ηράκλειο


Στο πρώτο παιχνίδι της τέταρτης μέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα, οι Ικαροι Σερρών επικράτησαν του Ηρακλείου με 64-58.

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι Σερραίοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα στα τέλη της πρώτης περιόδου και το κράτησαν μέχρι τις αρχές της δεύτερης, όταν το Ηράκλειο προηγήθηκε με 17-15. 

Μέχρι την ανάπαυλα καμία ομάδα δε μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ με περισσότερους από τρεις πόντους. 

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην αρχή της τρίτης περιόδου, όμως αργότερα οι Ικαροι με σερί 8-0 προηγήθηκαν με 48-39. Το Ηράκλειο πλησίασε στο καλάθι (50-52 με τον Κανατάκη, 5:40 πριν το φινάλε), όμως οι Ικαροι διατήρησαν την πρωτοπορία και πήραν την πρώτη τους νίκη.  

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 58-64

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-15, 27-26, 42-48, 58-64

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Αποστολίδης, Σκαλτσής

Ηράκλειο (Μακράκης): Κατσούρρι 3, Μηλαθιανάκης 4, Κανατάκης 14, Γενιτσαρίδης 17, Σαραντουλάκης 6, Δελατόλας, Κοκκινάκης 4, Μακράκης 2, Λαμπράκης 8(1).

Ικαροι Σερρών (Μπίλιος): Μπανάβας 13(2), Ανδρικάκης, Θεοφανίδης 4(1), Κακλίδης 9, Χατζόπουλος 17(1), Καραπεπέρας 5, Ντωνές, Μιντσώκης, Καπετάκης 16(2). 

 

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube του Telesport.gr  εδώ

Δηλώσεις

Δημήτρης Καραπέπερας (παίκτης Ικάρων Σερρών): «Ηταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γιατί και το Ηράκλειο είναι πολύ καλή ομάδα. Από την αρχή ως το τέλος ήταν κοντά το σκορ, αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρώτη μας νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και συνεχίζουμε για να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι». 

Αλέξανδρος Μπανάβας(παίκτης Ικάρων Σερρών): «Ηταν ένα δύσκολο ματς. Είχαμε στην αρχή πρόβλημα με τα ριμπάουντ. Στην συνέχεια σκοράραμε πιο εύκολα και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι». 

Γιάννης Κανατάκης (παίκτης Ηρακλείου): «Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο περίμενα. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Πήραμε αρκετές λάθος αποφάσεις. Δε πειράζει, παραμένουμε ομάδα και συνεχίζουμε δυναμικά».

Ιντριντ Κατσούρρι (παίκτης Ηρακλείου): «Μπήκαμε στην αρχή χαλαροί. Μετά κάναμε ότι μπορούσαμε για να κρατήσουμε το σκορ. Δε μπήκαν τα… μεγάλα σουτ που επιχειρήσαμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Πάμε για το επόμενο».

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.