Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη για το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αποδείχθηκε «άτρωτο» για 4ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη με 90-76 επί του Ιωνικού Νικαίας Affidea, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.
Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο «Μελίνα Μερκούρη» και με «όπλο» τη συγκέντρωση και την επίθεση, κατέκτησε ακόμα δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα του, αλλά από το β’ δεκάλεπτο οι παίκτες μας πήραν μία διαφορά 10 πόντων (51-41). Στη γ’ περίοδο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν έως και στο καλάθι (63-61 στο 67’), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκαν πολύ… σκληροί για να πεθάνουν. Με κρίσιμα εύστοχα τρίποντα των Καμπερίδη και Φράνκαμπ δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να ελπίζουν στο θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ παραγωγικότητας με τους 90 πόντους που πέτυχαν.
Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ με 31 πόντους, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους. «Διψήφιος» ήταν επίσης ο Γκόρντον με 11 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Χριστοδούλου (9π.), Καμπερίδης (6π.) και Λι (6π.).
Παράλληλα, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings βράβευσε τους Νίκο Βετούλα και Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ για την προσφορά τους στην ομάδα, με τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας μας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, να τους προσφέρουν από μία ανθοδέσμη.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.