Ο Γιάννης Μπουρούσης στο Camp της ΕΚΑΣΚ

Με την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση θα γίνει το Camp της ΕΚΑΣΚ. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Ανδρών θα βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στη διοργάνωση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματίων Κρήτης. Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Kritikobasket.gr ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθεί ανάμεσα σε μικρά παιδιά.
Το καλοκαιρινό Camp της ΕΚΑΣΚ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-22 Ιουνίου και θα φιλοξενήσει δωρεάν 120 αθλητές, με τις προπονήσεις να γίνονται στα κλειστά γυμναστήρια Μελίνα Μερκούρη και Πανεπιστήμιο. Υπεύθυνος καταρτισμού και εφαρμογής του προγράμματος θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής,  Κώστας Μίσσας. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μπουρούση: 

«Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ ανάμεσα σε μικρά παιδιά που παίζουν και αγαπάνε το μπάσκετ. Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση και θα βρεθώ σε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚ. Εύχομαι στα παιδιά που θα συμμετάσχουν να αγαπήσουν περισσότερο το μπάσκετ και μέσα από αυτή τη διαδικασία να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν μέσα στο άθλημα. Μακάρι το συγκεκριμένο campνα συνεχιστεί από την Ένωση Κρήτης και τα επόμενα χρόνια». 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.