Δυο «παρόμοια» τζάμπολ με ογδόντα χιλιόμετρα απόσταση

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται το Ρέθυμνο Cretan Kings κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη» στις 17:00 για την 17η αγωνιστική Basket League. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Κρήτη χωρίς του Νίκο Παππά Ματ Λοτζεσκι και Ντίνο Μήτογλου, ενώ την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Ντεσόν Τόμας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στη μάχη του πρωταθλήματος (μετά τη διακοπή), να κοιτάξουν τον πρωτοπόρο στα… μάτια προκειμένου να πάρουν «ανάσα» από τον πάτο της βαθμολογίας και τους 16 πόντους (έχουν ένα λιγότερο ματς από Κολοσσό, Κύμη, Λαύριο και Πανιώνιο, οι οποίοι είναι στους 17 βαθμούς). Όσον αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στις 29/10 έκλεισε στο 88-64.

Στα 84,65 χιλιόμετρα απόσταση, την ίδια ώρα (17:00), θα κάνει τζάμπολ το ματς του 2ου ομίλου νότου της Γ εθνικής. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Ηράκλειο μπορεί να μην έχει την «αίγλη» της Α1, όμως διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά για τους διεκδικητές. Ο ουραγός του ομίλου, υποδέχεται το φαβορί της κατηγορίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, μετά το εξ αγχιστείας ρεπό λόγω απαγορευτικού απόπλου της περασμένης Κυριακής 24/2. Συγκεκριμένα, το Δειλινό θα φιλοξενήσει τον συντοπίτη του ΟΦΗ στο κλειστό του Λίντο, με στόχο την πρώτη του νίκη στις εθνικές κατηγορίες. Στην αντίπερα, οι «μελανόλευκοι» χωρίς τον Κώστα Αγαπιάδη (τραυματίας) θα παλέψουν προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Αταλάντη (70-63) για να κατακτήσουν και πάλι την κορφή της βαθμολογίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο «εμφύλιος» του Α γύρου, στα Αοράκια ολοκληρώθηκε 80-62. 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.