Ακαδημία Ρεθύμνου | Σταθερή αξία .Το ρόστερ.


Σταθερή αξία στο Κρητικό μπάσκετ η Ακαδημία Ρεθύμνου , με  τον τεχνικό της Γιώργο Παπαδογιαννάκη, να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που να παρουσιάσει μία ωραία εικόνα εικόνα στο Ρέθυμνο, όχι πίσω από την σκιά του  Ρέθυμνο Cretan Kings, στα σαλόνια της Α1, αλλά κάτι ξεχωριστό .

Για πολλά χρόνια, ο Β.Θεοδωρουλάκης, ήταν από τα σημεία αναφοράς της ομάδας μπασκετ της Ακαδημίας, κάνοντας ...υπερβάσεις, εμφανίζοντας για πρώτη (και μοναδική) φορά στην ιστορία της, την ομάδα  σε Εθνική κατηγορία. .

Η ομάδα πέρασε σε μια άλλη εποχή, στην τεχνική ηγεσία επένδυσε από πρόπερσι  στον Γιώργο Παπαδογιαννάκη και κυρίως προχώρησε σε βαθιές τομές στο αγωνιστικό του μοντέλο. 

Με μια πρώτη ματιά, η ομάδα δείχνει υψηλότερο επίπεδο προσαρμογής στις απαιτήσεις του σύγχρονου μπάσκετ, δίχως τα πολύ βαριά κορμιά, αλλά με παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε τουλάχιστον δύο θέσεις. 

Αγωνιστικά θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα σύνολο που είναι ικανό να διεκδικήσει μια θέση στο γκρουπ των καλύτερων ομάδων του Πρωταθλήματος. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τσικριτέας Γιώργος
Καραλής Στέλιος
Πρίμπας Χριστόφορος
Γιάννης Βαγγέλης
Σαρειδάκης Ιωσήφ
Βουρβαχάκης Ανδρέας
Αναστασιάδης Γιώργος
Τερζάκης Αντώνης
Κοροβέσης Ιωάννης
Δουλγεράκης Μάρκος
Καραβάνης Νίκος
Σταυρακάκης Εμμανουήλ
Σκανδάλης Ορέστης
Φουντοραδάκης Νίκος
Ιερωνυμάκης Κώστας

Προπονητής : Γιώργος Παπαδογιαννάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.