Από την Νεάπολη στο Ηράκλειο ο Σιτάνη Γκ .Επιστροφή Καθαράκη.


Την απόκτηση του Γκετιάν Σιτάνι (φώτο πίσω από τον Γ.Μακράκη), ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Νεαπόλεως ,μέσω της επίσημης σελίδας της.

Το Ηράκλειο  που κάνει μία εκ βάθρων ανανέωση, προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες του   (όσον αφορά το αντρικό),σε χαμηλές κατηγορίες απέκτησε, τον Λασιθιώτη αθλητή συμμετέχοντας στο εφηβικό τμήμα. 

Ο νεαρός αθλητής  με την ποιότητα του ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια , στα παιδοεφηβικά της Νεάπολης και πλέον είναι έτοιμος να κάνει σημαντικά βήματα εξέλιξης , βοηθώντας την νέα του ομάδα στην επίτευξη των στόχων.

-Στο Ηράκλειο επέστρεψε και ο νεαρός ταλαντούχος Καθαράκης, ο οποίος πέρυσι με το Εφηβικό του Ηροδότου, ξεχώρισε, δείχνοντας σημαντική βελτίωση και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια της ομάδας  του Ηράκλειο.

-Τέλος παρά τα όσα είχαν ακουστεί για επικείμενη μετακίνησή του σε ομάδα της πόλης , ο Κωνσταντίνος Κίτσος -Καλυβιανάκης, παραμένει (μαζί με τον αδελφό του) στην ομάδα που θα παρουσιάσει φέτος ο Γιώργος Μακράκης στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας για τον Σιτάνι,στο aenbc.gr
"Στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Α.Α. θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο αθλητής της Α.Ε.Ν  Σιτάνη Γκετιάν.
  Από την ακαδημία της Α.Ε.Ν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ O.A.A, με την σωστή καθοδήγηση  από τον τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Παπαδημητρίου, κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα και να αγωνιστεί στην περσινή πρωταθλήτρια Κρήτης στο εφηβικό, μια ομάδα με υψηλούς στόχους και δυναμική όπως είναι η ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Α.Α.

Η Αθλητική Ένωση Νεάπολης  εύχεται  υγεία  και επιτυχίες με την νέα του ομάδα.

Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.