Στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ Β.C. ACADEMY, ο Κρητικός Γ.Αρναουτάκης.

Μια σημαντική διάκριση έφερε ένας ακόμα Κρητικός στο νησί μας , ο πρώην αθλητής και προπονητής πλέον, Γιώργος Αρναουτάκης, ο οποίος εντάχτηκε στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής της της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοίνωσε το «ρόστερ» του τεχνικού επιτελείου των Τμημάτων Υποδομής και της ΑΕΚ B.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA για την περίοδο 2018-2019 και για τον Κρητικό προπονητή αναφέρει:.

"ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ
Μέλος του προπονητικού τιμ της AEK B.C. Academy - Dragan Sakota.

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MEDITERANIAN COLLEGE), πτυχιούχος Ναυτιλιακών Σπουδών (ΙΕΚ ΞΥΝΗ) και επί πτυχίο στο τμήμα Τεχνολογίας Νέων Υλικών (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 7 ετών από την ομάδα του Ηρακλείου ΟΑΑ. Πέρασε από όλες τις ομάδες των Τμημάτων Υποδομής κατακτώντας δύο Παγκρήτια Παιδικά και δύο Παγκρήτια Εφηβικά Πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ομάδα Ανδρών και αγωνίστηκε σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική,και Α2 κατηγορία επί σειρά ετών, με τις ανάλογες ανόδους.  Το 2015 πήρε μεταγραφή λόγω σπουδών στον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στη Νίκη Αμαρουσίου.

Είναι Πτυχιούχος της σχολής του ΣΕΠΚ. Έχει διατελέσει προπονητής στα Τμήματα Υποδομής του Ηρακλείου ΟΟΑ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Συμμετείχε στο camp του Απόλλωνα Σμύρνης το 2015 και το 2016. Υπήρξε προπονητής στα Τμήματα Υποδομής στη Νίκη Αμαρουσίου (2017-2018) και στο SPORT CAMP Αρχαία Ολυμπία το 2017 και 2018".

Σιδεροκέφαλος Γιώργο , καλή δουλειά πάντα μ'επιτυχίες.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.