"Πρεμιέρα" για τον Ανδρογέα-Φωτορεπορτάζ


Την πρώτη  προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Ανδρογέας, σε δυο...δόσεις αρχικά με πρωινή προπόνηση στο στάδιο Ελευθερίας και στην συνέχεια στο κλειστό Πατελλών.

Ο προπονητής Μανολης Δημητριάδης,  ως πρώτη πρόκληση έχει να… δέσει την ανδρική ομάδα καθώς επανεμφανίζεται στο πρωτάθλημα μετά από απουσία έξι χρόνων.

Παίκτες χωρίς πολλές  εμπειρίες και παραστάσεις αλλά  νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν το καλύτερο εαυτό τους.  Στόχος να δημιουργηθεί μία ομάδα με χαρακτήρα και πνεύμα νικητή.

Ο σχεδιασμός του Ανδρικού περιλαμβάνει φοιτητές, έφηβους αλλά και ταλαντούχους παίκτες από το Παιδικό, καθώς και κάποιες προσθήκες , όπως του Δεσποινιάδη Χρήστου από το Δειλινό και του Γιάννη Αλετρά από τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ανδρογέα για την "πρώτη" και πλούσιο φωτορεπορταζ.
"Έναρξη προετοιμασίας σήμερα για τα αγωνιστικά τμήματα , με πρωινές προπονήσεις στο στάδιο Ελευθερίας και απογευματινές στα γήπεδα. Ανδρικό, Εφηβικό, Παιδικό 1, Παιδικό 2 και Κορασίδες ξεκίνησαν το πρωί υπό τις οδηγίες του Γυμναστή προπονητή Δημήτρη Κασαπίδη. 

Το απόγευμα έγινε η πρώτη επίσημη του Ανδρικού και του Εφηβικού υπό τις οδηγίες του Μανόλη Δημητριάδη στο κλειστό των Πατελών ενώ το Παιδικό 1 και 2 ξεκίνησαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κασαπίδη.
Αρκετά μέλη του Διοικητικού συμβουλίου έδωσαν το παρόν αλλά και συνοδοί τμημάτων καθώς επίσης και πλήθος γονέων.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τις απογευματινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Παγωνίδη οι Κορασίδες και το Παιδικό 1 με τον Πέτρο Κουμιανάκη.
Καλή αρχή".





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.