Θερμές ευχές στην οικογένεια Ξημέρη για τον γάμο του Μάνου και της Νατάσας (pics).


Ο γιος του πρώην προέδρου (Βασίλης) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μελος της Επιτροπής μπασκετ του ΟΦΗ Μανος Ξημέρης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του  Νατάσα, παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες, παρουσία πολύ κόσμου και ιδιαίτερα μπασκετικών, που τίμησαν τον ΟΦΗ, στην πορεία του πριν μερικά χρόνια.

Πολύς κόσμος  έδωσε το παρών στον γάμο στις Αναδρομές, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία, έχοντας κοντά το παιδάκι του.

Παρόντες ήταν ο πρώην προπονητής της ομάδας και τώρα πλέον βοηθός προπονητής του Τσαβι Πασκουάλ, στο ΠΑΟ κ.Γιώργος Βόβορας και οι πρώην παίκτες Αλέξης Τσακιρίδης και Βασίλης Βαγενάς (φώτο κάτω μαζί με Μάνο Ξημέρη, Μάνο Σφακιανάκη).

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει με ανακοίνωσή του,τις θερμότερες ευχές του στον επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Ξημέρη, τον πατέρα του γαμπρού και εύχεται βίο ανθόσπαρτο στους νεόνυμφους.Tις ευχές της έστειλε εξάλλου και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στις ευχές αυτές, να προσθέσουμε και τις δικές μας για ότι καλύτερο στη ζωή των δύο νέων.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.