Παίρνει "Πετράκη και Μπουμπάρη ο ΟΦΗ. Ενδιαφέρον για Κουπίδη , Ωνάσογλου.


Ένα ιδιαίτερα ισχυρό ρόστερ δημιουργεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, (έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει τους στόχους του),ο ΟΦΗ ο οποίος είναι κοντά στο να αποκτήσει δυο "έτοιμους"  αθλητές στο ρόστερ του, τους Αλέξη Πετράκη και Λεωνίδα Μπουμπάρη.

Ο προπονητής, Βασίλης Ράλλης βρήκε την σφραγίδα της εμπειρίας και της ποιότητας που εγγυάται τις υψηλές βλέψεις , ώστε να επιτευχθεί η άνοδος.

Η απόκτηση και των δυο παραπάνω,θεωρείται σίγουρη καθώς ο  Λεωνίδας Μπουμπάρης, ο οποίος επιστρέφει ως φοιτητής στο Ηράκλειο (έδωσε ξανά εξετάσεις και πέρασε στην Iατρική)  έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ, ενώ επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και ο Αλέξης Πετράκης, καθώς μετά την απόφαση του Ηρακλείου να υποβιβαστεί στο τοπικό έμεινε ελεύθερος. 

Στα μεταγραφικά , εμπλέκεται και το όνομα του   Γιάννη Λιανού, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο νησί που ν’ αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία πλην του Δειλινού, που όμως έχει άλλο σχεδιασμό, και του Ρεθύμνου, που σίγουρα δεν ενδιαφέρεται, δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τον Πετράκη.

Παράλληλα  ο ΟΦΗ αναζητά παίκτες για τις θέσεις "2" και "3" και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ , ενδιαφέρουν τον Β.Ραλλη,  ο έμπειρος Πρ.Τσερκιζτόγλου, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα των Θέμη Κουπίδη ( (1,98μ - 34 ετών, θέση 2)) και Θοδωρή Ωνάσογλου (30 ετών,1μ90, θέση 2). 

Να σημειώσουμε ότι ο Κ.Πάλλης, ο Γ.Καραλής, Κώστας Αγαπιάδης,  Χρήστος Καρλάφτης, Νίκος Κριθινάκης και ο νεαρός Σόλωνας Βλαχάκης,θα παραμείνουν στην ομάδα. 

Τέλος οι "ασπρομαυροι"  επενδυουν στο project στα "Δύο Αοράκια", καθως θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει το κλειστό στην Βιομηχανική περιοχή, εμπορικά και αγωνιστικά.
Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα χρησιμοποιεί σαν έδρα το πλέον σύγχρονο γήπεδο του νησιού.
Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.