To ξύλο της αρκούδας στον αγώνα Φιλιππίνες - Αυστραλία. Απολογήθηκαν οι Αυστραλοί...Selfie οι Φιλιππινέζοι (vids).


Ένα ματς ροντέο! Με τέσσερα λεπτά να απομένουν για το τέλος της 3ης περιόδου στην αναμέτρηση Φιλιππίνες - Αυστραλία για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, η κατάσταση ξέφυγε κυριολεκτικά, αφού οι παίκτες των ομάδων πιάστηκαν στα χέρια!

Όλα άρχισαν από ένα μαρκάρισμα του Πογκόι στον Γκούλντινγκ, με τα νεύρα να γενικεύονται και οι παίκτες να αρχίζουν να ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές μεταξύ τους!

Ακολούθησαν φυσικά αποβολές (9 οι Φιλιππίνες και 4 οι Αυστραλοί) και στο τέλος έμειναν να παίζουν 5 εναντίον 2! Το ματς ολοκληρώθηκε, όπως ήταν λογικό, πριν την κανονική του λήξη (01:57 πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου).

Η... παράνοια ολοκληρώθηκε όταν οι ηττημένοι Φιλιππινέζοι πήγαν στο σημείο του ξύλου και έβγαλαν selfie!

Αυστραλοί: «Συγγνώμη, περιμένουμε την τιμωρία μας»
Το «μυθικό»  ξύλο στο Φιλιππίνες - Αυστραλία έκανε το γύρο του κόσμου και η ομοσπονδία μπάσκετ των φιλοξενούμενων απολογήθηκε για όσα έγιναν.

Την απόλυτη... ντροπή νιώθει η ομοσπονδία μπάσκετ της Αυστραλίας για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τις Φιλιππίνες.
Οι Αυστραλοί διεθνείς πρωταγωνίστησαν στο άσχημο περιστατικό και η ομοσπονδία τους εξέδωσε ανακοίνωση για να απολογηθεί:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για το περιστατικό στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Εθνική μας ομάδα και τις Φιλιππίνες στην Μανίλα, αλλά και τον ρόλο μας σ' αυτό. Αυτό δεν είναι το πνεύμα, με βάση το οποίο θα πρέπει να διεξάγεται ένα αθλητικό γεγονός και σίγουρα δεν είναι το πνεύμα, με το οποίο θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ. 
Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους και περιμένουμε την επιβολή των ποινών».








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.