Στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, η Τζο Τσιχλάκη. Επίσημα "ασπρόμαυρη" η Καρλάφτη (pics).


Άλλη μία 19χρονη διεθνής (με τις Εθνικές υποδομών) Κρητικιά, η Τζωρτζίνα Τσιχλάκη γκαρντ που αγωνιζόταν την τελευταία τριετία , στην Βούλα , έχοντας ξεκινήσει από τον ΟΑΧ, συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα της στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου που ενισχύεται με μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια.

Η  Χανιώτισσα Τζωρτζινα Τσιχλάκη, (φώτο αριστερά πάνω, δεξιά κάτω,), είχε συμπεριληφθεί τον 2017 στην καλύτερη πεντάδα του 31ου Πανελλήνιου Νεανίδων, με τις Νεανίδες του Πρωτέα Βούλα, ενώ έχει συμμετοχές σε όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες,  με συμμετοχή στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα το  2017, στο Πόρετς της Κροατίας, σαν μαθήτρια του 1ου Λυκείου Βούλας, κατέκτησε την δεύτερη θέση  αφού ηττήθηκαν στον τελικό από την πανίσχυρη Σερβία.

Στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ η Ρένια Καρλάφτη!

Όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι (πατήστε εδώ) , μια άλλη συμπαίκτρια της Τζωρτζινας η Ηρακλειώτισα Ρενια Καρλάφτη ανήκει και επίσημα στον ΠΑΟΚ.

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ρένια Καρλάφτη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Η 20χρονη Ρένια Καρλάφτη έχει ύψος 1.80, αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, ξεκίνησε στον Εργοτέλη την καριέρα της, συνέχισε στον Ηρόδοτο, ενώ την αγωνιστική σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας. Επιπλέον, η αθλήτρια αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας από την κατηγορία των παγκορασίδων έως και σήμερα.
Καλή επιτυχία Ρένια! "

--Στην αναμνηστική  φωτογραφία , από το περυσινό Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας,η ομάδα του Πρωτέα με την Τσιχλάκη (νο 16) και την Καρλάφτη (Νο4) στη 12άδα του Πρωτέα


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.