Μ.Κασικτσόγλου:"Μακάρι ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, με τον ΟΑΧ στο μέλλον"


Η διοργάνωση του 29ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων που ολοκληρώθηκε χθες στο Τσοτύλι Κοζάνης, ήταν ο τελευταίος με προπονητή τον Μιχάλη Κασικτσόγλου με τον ΟΑΧ , κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του καλύτερου επαρχιακού σωματείου, με την 4η θέση στην τελική κατάταξη του.

Ο νεαρός προπονητής, στις τελευταίες του δηλώσεις στην "Εφ.Χανιώτικα Νέα", έκανε αναφορά για την παρουσία του ΟΑΧ στην τελική φάση, λέγοντας: 

-"Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Έπαιξαν με ψυχή και πάθος, έδειξαν ικανότητες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την  παρουσία τους. 
Σίγουρα οι αγώνες αυτοί θ’ αποτελέσουν μια πολύ καλή εμπειρία, που θα τα βοηθήσει για τη συνέχεια". 

-Για το τουρνουά γενικότερα, είπε ότι "... το επίπεδο ήταν πολύ καλό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. 

Κρόνος και ΠΑΟΚ ήταν ένα “κλικ” πιο πάνω και η 1η θέση κρίθηκε στο μεταξύ τους  ντέρμπι". 

Τέλος, “αποχαιρετώντας” τον ΟΑΧ και τα Χανιά, τόνισε: 
-"Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που δουλέψαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια, για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι σε όλα να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε.
Ακόμη, ευχαριστώ τη διοίκηση, όλους τους συνεργάτες μου και ειδικά τη Φρόσω Δημητρουλάκη, αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν την άθληση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. 
Εύχομαι στον ΟΑΧ, αλλά και στο χανιώτικο μπάσκετ, ότι καλύτερο για τη συνέχεια και μακάρι να “ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας” στο μέλλον. 
Τέλος, να μου επιτρέψεις να προσθέσω ότι για εμένα που είμαι Μακεδόνας, ήταν ιδιαίτερα τιμή και χαρά και είμαι πολύ υπερήφανος που συμμετείχα σ’ ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Μακεδονία, τη μία και μοναδική, με μια ομάδα της Κρήτης, με μια Χανιώτικη ομάδα. Καλό καλοκαίρι σε όλους".
ΠΗΓΗ : ¨"Εφ. Χανιώτικα Νέα"

-Να σημειώσουμε ότι ο αντικαταστάτης του νεαρού τεχνικού , όπως έχουμε αναφέρει είναι ο Μάνος Μανουσάκης (πατήστε εδώ) και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.