"Λιώνει” στην Αμερική ο Κόνιαρης-το σχόλιο αναγνώστη.(vid)


Όπως αναφέρει το "ebasket.gr" ο Αντώνης Κόνιαρης, βραβεύτηκε, ως ο καλύτερος νέος στην Basket League, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να θέλει να βελτιωθεί.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός γκαρντ, βρίσκεται στις ΗΠΑ, με σκοπό να προπονηθεί, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο  δείχνει τον Κόνιαρη, να δουλεύει σκληρά ενόψει της νέας σεζόν.

Και όπως παρατήρησε ένας φίλος αναγνώστης :
"Ο καλύτερος νέος παίκτης στην Α1, διεθνής με την Aνδρών κάνει μεταβατική προπόνηση στις ΗΠΑ.Tελικά στην Ελλάδα δεν ξέρουμε η δεν μπορούμε ;"

-Εμείς  να συμπληρώσουμε  ότι ο Αντώνης Κόνιαρης, θα δουλέψει πάνω σε ένα ειδικό ατομικό πρόγραμμα εξειδικευμένο ,ατομικής βελτίωσης, επιπέδου ΝΒΑ, προσθέτοντας μερικά ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι του ,ώστε να βρεθεί πιο βελτιωμένος τη νέα σεζόν. 

Βέβαια να τονίσουμε ότι η εταιρεία που τον εκπροσωπεί (BDA), διοργανώνει ένα από τα πιο σημαντικά καμπ βελτίωσης, για νεαρούς (και όχι μόνο) αθλητές, στην Καλιφόρνια.

Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Σάντα Μπάρμπαρα και τις επόμενες εβδομάδες, θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο καμπ, καθώς φέτος, στο καλεντάρι του,δεν έχει Εθνική ομάδα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.