Επίσημα ο Μ.Μανουσάκης στον ΟΑΧ.


Ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του νέου προπονητή στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων , όπως είχαμε αναφέρει (πατήστε εδώ) και ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Κασικτσόγλου θα είναι ο 37χρονος, Μάνος Μανουσάκης, που αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα της Α2, καθώς και σε  αυτή των νεανίδων.

Ο Μανουσάκης ήταν προπονητής στην περασμένη χρονιά στον Ζωγράφου, επίσης στην Α2. Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις αφήνει να εννοηθεί ότι ο στόχος για τον ΟΑΧ θα μπορούσε να είναι η άνοδος στην Α1!

Τέλος ο Όμιλος αποδέσμευσε τις Ελευθερία Ακρίβου και Βασιλική Καζαντζή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΟΑΧ:
"Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Μάνου Μανουσάκη. Ο 37χρονος κόουτς τίθεται υπεύθυνος στις ομάδες μπάσκετ Γυναικών -η οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία- και σε αυτή των Νεανίδων.

Ο, Ηρακλειώτης στην καταγωγή, Μάνος Μανουσάκης έχει θητεία μέχρι σήμερα σε δύο ομάδες των Αθηνών, τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Ως εκ τούτου, ο ΟΑΧ θα είναι ο 3ος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μ. Μανουσάκης τονίζει τα εξής για τη συνεργασία που θα έχει με τον Ο.Α. Χανίων:
"Αντικαθιστώ έναν προπονητή ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά το διάστημα που δούλεψε στην ομάδα. 
Ο βασικός στόχος είναι να αναδείξουμε ακόμα περισσότερα κορίτσια από αυτά που ήδη έχει αναδείξει η ομάδα. 
Για τη γυναικεία ομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Α2 και να κάνει ένα βήμα παραπάνω για να ανέβει ακόμα και στην μεγαλύτερη κατηγορία. 
Γενικότερα, ο σύλλογος κάνει πολλές δραστηριότητες και προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στα Χανιά και ειδικότερα στον αθλητισμό. 
Η ομάδα δείχνει σε όλα τα επίπεδα ότι είναι ανταγωνιστική και βοηθάει πολύ τα παιδιά να ασχολούνται και να είναι κοντά στον αθλητισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

-Πέραν της πρόσληψης προπονητή, ο ΟΑΧ κάνει γνωστό ότι βασικός στόχος είναι η διατήρηση του βασικού κορμού και γι’ αυτό το λόγο γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 
Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν δύο έμπειρες αθλήτριες εγνωσμένης αξίας.

-Επίσης ανακοινώνεται ότι παρελθόν για το σύλλογο αποτελούν οι Ελευθερία Ακρίβου και Βασιλική Καζαντζή, τις οποίες ο ΟΑΧ ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.