Δεν βγήκε λευκός καπνός στον Ηρόδοτο – Θα επαναληφθούν οι αρχαιρεσίες.


Σε  κρίσιμο μεταίχμιο βρίσκεται η ομάδα μπασκετ του Ηροδότου, καθώς το Σάββατο (30/06), που πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ , δεν ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας  διοίκησης.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά:
-Στην χθεσινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, (30/06). στον Ηρόδοτο , στο κλειστό Αλικαρνασσού, με σχεδόν πλήρη απαρτία, παρουσία των δυο παρατάξεων, ξεκίνησαν, σε πολύ καλό κλίμα,  οι διεργασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Αφού κατά τη διάρκεια της συνέλευσης κατατέθηκαν προτάσεις, σκέψεις, προβληματισμοί, αποφασίστηκε από κοινού να προχωρήσει το Σωματείο με ένα κοινό -ενωμένο ψηφοδέλτιο, καθώς όπως τόνισαν οι περισσότεροι, δεν αρμόζει στην ιστορία του Ηροδότου, να εμφανιστούν για πρώτη φορά δυο παρατάξεις..

Και εδώ ακριβώς είναι το λεπτό σημείο, που δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει κατάληξη .

-Η πλευρά της παράταξης "για τον Ηρόδοτο" , με επικεφαλής τον κ.Γιάννη Πρωτογεράκη, ζήτησε στο κοινό ψηφοδέλτιο, να μπουν από 5 μέλη της κάθε παράταξης (πρόταση του κ.Γ. Νίχλου) και από εκεί μέσω της εκλογικής διαδικασίας, να εκλεγεί το νέο 7μελές ΔΣ , με τους δυο αναπληρωματικούς.

-Ο επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητοι Ηρόδοτοι" (που στην διάρκεια της ΓΣ, ζήτησε να ψηφίσει τι θέλει το σώμα , ένα  η δυο ψηφοδέλτια), κ. Πανταλός Γεώργιος, δεν  συμφώνησε με την πρόταση αυτή, καθώς όπως τόνισε, "όλοι όσοι δήλωσαν υποψηφιότητα, έχουν δικαίωμα εκλογής και δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας ".

Λύση δεν βρέθηκε και οι υποψήφιοι και ψηφοφόροι του κυρίου Πανταλού αποχώρησαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας,  καθώς όπως αναφέρουν, η συμμετοχή όλων στις εκλογικές διαδικασίες,  είναι το  υπέρτατο αγαθό της Δημοκρατίας

Ενημερώθηκαν οι νομικοί που εκπροσωπούν την ομάδα και οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι με με ελλειπή ψηφοδέλτιο του κ.Πρωτογεράκη (6 μέλη) και χωρίς εξελεγκτική επιτροπή δεν μπορούσαν να ολοκληρωθούν οι αρχαιρεσίες , παίρνοντας αναβολή και ορισμό νέας διαδικασίας , σε σύντομο διάστημα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.