ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαίρει Πετρακη-Τσίγκου και όχι μόνο για την προαγωγή τους.


Ο ΣΥΔΚΑΚ με δελτίο τύπου συγχαίρουν θερμά τους Πετράκη Γεώργιο και Τσίγκου Μαρία για την προαγωγή τους στις Εθνικές κατηγορίες, επισημαίνοντας ότι και τρεις ακόμη διαιτητές που αποτέλεσαν κομμάτι του κρητικού διαιτητικού δυναμικού , καθώς ξεκίνησαν τα πρώτα τους διαιτητικά βήματα αποφοιτώντας από τη σχολή του ΣΥΔΚΑΚ.

Αναλυτικά:
"Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθισφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις 1-2/06 το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από τις τοπικές κατηγορίες στη Γ ́ Εθνική.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο
ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να
διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συναδέλφους, κκ. Πετράκη Γεώργιο και Τσίγκου Μαρία. Οι εν λόγω διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα απαιτούμενα, (τεστ ερωτήσεων περί του κανονισμού, φυσικής κατάστασης αλλά και διεύθυνσης αγώνα), και αποτέλεσαν δυο από τους 29 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ ́ Εθνικής Ανδρών όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Στη λίστα των επιτυχόντων συμπελιφθησαν και οι Καλογεράκης Ελευθέριος (ΣΕΔΚΑ), Κωτσακόπουλος Αθανάσιος (ΣΥΔΚΑΣΕ) και Ξηρόκωστας Γεώργιος (Σ.Δ.Κ.Κ&Ν.Π), τρεις διαιτητές που αποτέλεσαν κομμάτι του κρητικού διαιτητικού δυναμικού , καθώς ξεκίνησαν τα πρώτα τους διαιτητικά βήματα αποφοιτώντας από τη σχολή του ΣΥΔΚΑΚ.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου, τους συγχαίρουν θερμά, και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.