Με επιτυχία το 3on3 που διοργάνωσαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., παρών ο Τσαρτσαρής και ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο (pics) .


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Δουκός Μποφόρ το 3on3 Basket Charity Tournament που διοργάνωσε το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονοµική Ιδιοτέλεια), παρουσία του πρώην διεθνή αθλητή Κώστα Τσαρτσαρή.

Αποκλειστικός σκοπός της διήμερης δράσης ήταν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να διατεθούν για την αγορά ενός οξύμετρου χειρός για την Παιδο-αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά και να καλύψουν με υλικά αγαθά κάποιες από τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Ο  Κώστας Τσαρτσαρής στις δηλώσεις του τόνισε:
"Είναι εξαιρετική η προσπάθεια των παιδιών από το σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να τις αγκαλιάζει όλη η Κρήτη. Χαίρομαι που η δράση αυτή είχε να κάνε με το μπάσκετ και δέχτηκα την πρόταση να βρεθώ στο Ηράκλειο. 
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για την ευγενή άμιλλα. Είναι σημαντικό να δίνουμε το έναυσμα στους φιλάθλους να προσφέρουν για την παιδο-αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.
Το Ηράκλειο είναι κατ΄ εξοχήν μπασκετική πόλη και το άθλημα έχει προσφέρει στο παρελθόν μεγάλες χαρές.Κατάφεραν οι διοργανωτές να φέρουν στο γήπεδο τον κόσμο για έναν ιερό σκοπό".


Παρών και το ΑΣΚΑ Ηράκλειο .
Στη διοργάνωση συμμετείχε και το σωματείο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο,αναφεροντας στο δελτιο τύπου:
"Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε στο «3 on 3 Basketball Tournament».που διοργάνωσε το Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) χθες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στη Δουκός Μποφόρ, σε μια εκδήλωση που τα έσοδα προορίζονται για την ενίσχυση της Παιδοαιματολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Οι αθλητές του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ χωριστήκαν σε 3 ομάδες , διεξάγωντας ένα δικό τους μίνι-πρωτάθλημα. Μετά τους 3οn3 αγώνες της ομάδας μας, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μπάσκετ με αμαξίδιο, δοκιμάζοντας στην πράξη το άθλημά μας.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσε και ο πρώην διεθνής αθλητής μπάσκετ Κώστας Τσαρτσαρής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους “ΑΤΑΧΤΟΥΣ” για την πρόσκληση και την πολύ καλή διοργάνωση".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.