Με επιτυχία το τουρνουά μπασκετ του Κύδων, αφιερωμένο στον Στ.Γεωργίου (pics).


Ένα σημαντικό τουρνουά, αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην παίκτη και προπονητή του Κύδωνα, Σταμάτη Γεωργίου, με συμμετοχή 5 ομάδων, και με αμισθί διαιτησία,πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, παρουσία πλήθος κόσμου.

Όπως αναφέρει η ομάδα του Κύδωνα στη επίσημη σελίδα της:
"Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ αφιερωμένο στον αείμνηστο Σταμάτη Γεωργίου παίκτη και προπονητή του συλλόγου μας ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή το 2016.

Πλήθος κόσμου παρακολουθησε τους αθλητές του ΚΎΔΩΝΑ του ΑΟΚ ΧΑΝΙΆ του ΟΑΧ - Ομιλος Αντισφαίρισης ΧΑΝΊΩΝ του ΑΓΟΡ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΕΘΎΜΝΟΥ να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν μπάσκετ κάτι που είναι και το ζητούμενο. Ευχαριστούμε πολύ του χορηγούς ΣΤΑΎΡΟΣ ΣΠΟΡ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΊ, ΠΑΛΛΑΣ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ, ΛΆΔΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΙ, B GUST για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους διαιτητές Δημητρουλάκη Εμμανουήλ και Φλουρή Νίκο για την αμισθί διαιτησία τους. Και τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στο να έχει μια τόσο μεγάλη επιτυχία αυτό το τουρνουά.

Ιδιαίτερα τους προπονητές του συλλόγου Ηλιάκη Γιάννη, Σαράντο Βόλτση, Κωνσταντουδακη Νίκο, Λουκάκη Στέφανο, Λεκάκο Θεοδωρο".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.