Ανανέωσε η Δ.Θεοδωρομανωλάκη στον Πανιώνιο


Η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια που ξεκίνησε απο το Αρκάδι του κόουτς Πλευράκη που τον Απρίλιο του  2010 κατέκτησαν ,το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο  Νεανίδων, ανανέωσε την παραμονή της στον Πανιώνιο για 8η συνεχή χρονιά.

Η ανακοίνωση των Νεοσμυρνιωτών:
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου του Πανιωνίου, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματά του.

Στην ομάδα θα συνεχίσει καταρχήν να αγωνίζεται η αρχηγός, Σοφία Γρηγορίου. Παράλληλα, παρέμειναν στο φετινό ρόστερ τόσο η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, όσο και η Τζούλη Στεφανίδου, με στόχο να ενισχύσουν φέτος ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας να διατηρηθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.

Άπομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με μία ακόμη αθλήτρια, που αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή θα επανέλθει με ανακοίνωση σχετικά με τα πρώτα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι όλες μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.