Συμφώνησαν Εργοτέλης και Γ.Βισκαδουράκης.


Συνεχίζουν χέρι – χέρι με Γιάννη Βισκαδουράκη, οι "κιτρινόμαυροι" , καθώς την Τρίτη το βράδυ (22/05), Βαγγέλης Γιαννουλάκης και ο νεαρός τεχνικός, συμφώνησαν σε όλα ,  με την πρώτη κίνηση της διοίκησης είναι να προχωρά στην ανανέωση της συνεργασίας τους , ξεκινώντας σιγά σιγά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν

Οι δυο πλευρές θα συμπορευτούν και τη νέα χρονιά , αν και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, όμως  έχουν  μείνει ικανοποιημένοι από την  συνεργασία, ενώ  υπάρχει μια πολύ καλή χημεία .

Παράλληλα ο Εργοτέλης θεωρεί πως ο νεαρός τεχνικός, ακολουθεί πιστά το πλάνο και την φιλοσοφία της ομάδας , από πέρυσι με το restart, που επιχείρησε ο σύλλογος, αφού η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει και να εξελίξει τα νεαρά παιδιά .

Γι αυτό άλλωστε και την νέα χρονιά, δεν θα πραγματοποιηθούν  ριζικές αλλαγές, καθώς αναμένεται να κρατηθεί ο φετινός βασικός κορμός , αλλά και να αξιοποιηθούν περαιτέρω τα ταλέντα των υποδομών και αν μπορούν να έρθουν κάποιοι άλλοι Κρητικοί αθλητές που να στηρίξουν το "κιτρινόμαυρο" πλάνο.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.