Είπε αντίο ο σπουδαίος Β. Κομψέλης, με ένα φοβερό ποστ!.


Οι "τίτλοι τέλους" στην  πολύχρονη καριέρα του Βασίλη Κομψέλη,  έπεσαν και επίσημα, καθώς ο έμπειρος άσος αμέσως μετά την σειρά των τελικών με το Δειλινό,ανακοίνωσε την αποχώρησή του εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Ο σπουδαίος φορ-φοργουόρντ, έπειτα από μία πλούσια καριέρα, στα "κιτρινόμαυρα" και στα "πράσινα", αποφάσισε να κρεμάσει τα… παπούτσια του και το ανακοίνωσε με μία προσωπική δήλωση, στην σελίδα του , όπου ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν, ενώ παράλληλα,νιώθει υπερήφανος για την φετινή ομάδα του Εργοτελη, με πολλά νέα στοιχεία τονίζοντας ότι έκαναν πολλές υπερβάσεις , φτάνοντας ως την τελική φάση, απονέμοντας τα εύσημα για την αξία του Δειλινού..

Ο ίδιος τονίζει ότι ήθελε να κλείσει την καριέρα του με έναν τίτλο , αλλά η χαρά του ταξιδιού , ξεπερνά την λύπη του, για την απώλεια .

Τέλος στο ίδιο φανερά συγκινησιακά φορτισμένο ποστ , αποκάλυψε  πως θα παραμείνει στο μπάσκετ, στην άκρη του πάγκου ως προπονητής.

Αναλυτικά, η δήλωση- αντίο του Βασίλη:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.