Είδαν Εθνική, έκοψαν πίτα κι έκαναν εκλογές στο Ηράκλειο οι Πελαργοί (pics).


Πελαργοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και το εξωτερικό βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, από 23-25 Φεβρουαρίου, για να συναντηθούν με τους… συντρόφους τους στην κερκίδα και στα ταξίδια, πάντα στο πλάι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στο περιθώριο των αγώνων, πραγματοποίησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και έκοψαν και την πίτα τους.

Η ενημέρωση των "Πελαργών" αναφέρει:
"Πελαργοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και το Βερολίνο και το Σικάγο βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, από 23-25 Φεβρουαρίου, για να συναντηθούν με τους… συντρόφους τους στην κερκίδα και στα ταξίδια, πάντα στο πλάι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. 

Πολύ σημαντικό γεγονός οι δύο συνεχόμενοι αγώνες της Εθνικής και μάλιστα εντός Ελλάδας.

Την Παρασκευή το απόγευμα η μεγάλη σημαία των Πελαργών απλώθηκε και πάλι και η πρώτη νίκη του τριημέρου, απέναντι στην Εσθονία ήρθε φυσιολογικά.

Το Σάββατο το βράδυ ακολούθησε το καθιερωμένο δείπνο συνάντησης των Πελαργών σε γνωστή ταβέρνα της πόλης του Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας.  Φέτος είχαν την τύχη να είναι παρούσα αντιπροσωπεία από την Εθνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Κώστα Νικάκη (έφορο), Κώστα Κώτση, (Manager) και Λευτέρη Μποχωρίδη, (αθλητή). Ο παίχτης της Εθνικής μας ομάδας, μάλιστα, έκοψε την πίτα του συνδέσμου, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της επίσημης αγαπημένης.

Την Κυριακή το πρωί, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Lato Boutique, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Παρουσιάζοντας τον απολογισμό, αλλά και συζητώντας με τα μέλη, προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης, το απερχόμενο ΔΣ  επανεκλέχθηκε και θα εκπροσωπήσει το Σύνδεσμο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα μέλη του νέου ΔΣ, με αλφαβητική σειρά είναι: Σπύρος Κρουσταλάκης, Λήδα Μανιατογιάννη, Θάνος Μηλούσης, Αλεξάνδρα Τζαφέστα, Δημήτρης Φραγκούλης. Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό των επόμενων ταξιδιών για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2019, σε Ισραήλ και Εσθονία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε αυτήν της Μεγάλης Βρετανίας, σε κατάμεστο γήπεδο ήταν ο καλύτερος επίλογος του τριημέρου και η νίκη το ιδανικό επιδόρπιο".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.