Χειρουργήθηκε η Κρητικιά Νικολ Βαρελτζή, της Ασπιδας Ξάνθης.


Την πόρτα του χειρουργείου, πέρασε η Κρητικά αθλήτρια της Ασπίδας Ξάνθης Νικολέττα Βαρελτζή, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον Ηρόδοτο, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και η εγχείρηση στέφθηκε από επιτυχία.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Ξάνθης -που έχει άλλη αθλήτρια του Ηροδότου  την Γωγώ Σακουλάκη-, θα στερηθεί υπηρεσίες της Νικολέττας Βαρελτζή  στη συνέχεια του πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών 

Η  Νικόλ -που η αδερφή από πέρυσι είναι μέλος του ΣΥΔΚΑΚ -πλέον θα ακολουθήσει αποθεραπεία, για να επανέλθει από τη νέα σεζόν στις υποχρεώσεις της με το συγκρότημα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ.

Η ανακοίνωση:
«Xθες (26/02) χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία η αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας Βαρελτζή Νικολέττα, που έπαθε ρήξη χιαστού σε αγώνα για την Πανεπιστημιάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.