Το πανόραμα της 14ης μέρας Ανδρών ΕΚΑΣΚ.



Νίκησαν τα φαβορί εύκολα η δύσκολα στην 14η στροφή  στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ ."Διπλά' για Εργοτέλη, Κύδωνα και Πεδιάδα, με μοναδικό γηπεδούχο να χαμογελά το Δειλινό.

-Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ΕΚΑΣΚ παρέμεινε ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε με 74-84 του Ηροδότου, στην Αλικαρνασσό, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.Ένα παιχνίδι που είχε δυο πρόσωπα ανά ημίχρονο, εκατέρωθεν για τους αντιπάλους.

-Σημαντική νίκη στις Μοίρες για τον Κυδωνα που επικράτησε της Μεσσαρας με 53-61, έχοντας το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έκαναν σημαντικό βήμα για μια θέση στην τετράδα, ακολουθώντας τον Εργοτέλη.

-Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις το Δειλινό, που συνάντησε ιδιαίτερα "σθεναρή αντίσταση" από το Ακρωτήρι και επικράτησε με 67-45 και με δεδομένο το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει η ομάδα του Γωνιωτάκη, πιθανότατα να το δούμε ψηλότερα.

-Η Πεδιάδα δεν παρατά την ..μάχη της τετράδας, ξεπερνώντας δύσκολα αυτήν την αγωνιστική το εμπόδιο της Ακαδημίας Ρεθύμνου  με 52-55, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Τηγανίτη.

-Τέλος οι Νέοι Ηράκλειο, σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ..ωραίοι, καθώς επικράτησαν με  72-54, του βελτιωμένου Τηγανίτη.

Την άλλη αγωνιστική (15η), ξεχωρίζει το ματς  Κύδων- Ηρόδοτος.

Η επόμενη αγωνιστική:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.